NEVEROVATNA DOMINACIJA: Ono što je Mitrović uradio, Engleska NE PAMTI!

Autor:

Sport

20.04.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin došao do učinka za pamćenje u Čempionšipu.

NEVEROVATNA DOMINACIJA: Ono što je Mitrović uradio, Engleska NE PAMTI!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović slavi sa saigracima

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović u utorak je u pobedi Fulama nad Prestonom (3:0) postigao dva gola i tako došao do 40. pogotka u Čempionšipu, a trijumf "kolibara" znači i da su se četiri kola obezbedili povratak u Premijer ligu.

 

 

Koliko je najbolji strelac u istoriji našeg nacionalnog tima dominantan u drugoj ligi Engleske najbolje govori podatak da je dao makar jedan gol čak 22 od 23 kluba protiv kojih je igrao ove sezone u Čempionšipu. Jedini koji nije pao pred Mitrovićem je Koventri, a Aleksandar je u oba meča protiv njih igrao po 90 minuta, ali nije uspeo da se upiše u strelce.

Posle susreta i velikog slavlja, Srbin je izneo utiske i poručio da želi da poveća svoj, ali i klupski golgeterski saldo u poslednja četiri duela.

 

 

- Odradili smo sjajan posao večeras i tokom cele sezone. Mislim da smo zaslužili ovo. Ovo je četvrti put da slavimo ovako i svaki put je prelep osećaj, kao poput prvog. Što se golova tiče, ima još četiri utakmice, hajde da ih povećamo. Sjajne brojke su ove sezone, kreiramo mnogo šansi i želimo tako da nastavimo - istakao je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading