Istina o VODITELJU RTS-a koji je prešao na Prvu: Vladimir krije svoj LJUBAVNI ŽIVOT, da li ste znali da je u BRAKU sa ovom poznatom glumicom? (FOTO)

Autor:

Zabava

20.04.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Vladimir Jelić je u braku sa poznatom glumicom, a upoznali su se na filmski način.

Istina o VODITELJU RTS-a koji je prešao na Prvu: Vladimir krije svoj LJUBAVNI ŽIVOT, da li ste znali da je u BRAKU sa ovom poznatom glumicom? (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Jedan od šarmantnijih voditelja svakako da je Vladimir Jelić, koji svoj život čuva daleko od očiju javnosti, iako imamo svakodnevno priliku da ga vidimo na malim ekranima. Jelić je poznato po gospodskog držanju, a nedavno je sa RTS-a prešao na Prvu televiziju

Republika

Foto: Instagram.com

Vladimir Jelić i Jovana Jelić Instagram

 

Međutim, malo ko zna da je Vladimir u braku sa poznatom glumicom lepom Jovanom Jelić. Vladimir je od lepe Jovane stariji čak 8 godina, a njihovo poznanstvo datira još od zajedničkog projekta, gde su shvatili da su jedno za drugo. 

- Dopali smo se jedno drugome, razmenili telefone, počeli da se viđamo i vrlo brzo shvatili da smo se zavoleli. Kod nas je sve išlo postepeno i sve nam se dešavalo baš kad treba, bez nekog planiranja i forsiranja - izjavio je jednom prilikom Vladimir.

Republika

Foto: Instagram.com

Vladimir Jelić i Jelena Jelić brak

 

Na njihovim licima vidi se koliko su zaljubljeni, a svaki problem rešavaju razgovorom – to je tajna njihovog uspeha.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Katarina

20.04.2022 15:24

Pa ne vidim poentu u naslovu???