Isplivali RANI RADOVI Miljane Kulić! Pre rijalitija prala sudove u KAFANI i radila kao KONOBARICA u Čačku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.04.2022

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić pre rijalitija konobarisala je u kafani.

Isplivali RANI RADOVI Miljane Kulić! Pre rijalitija prala sudove u KAFANI i radila kao KONOBARICA u Čačku! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com

Miljana Kulić pre nego što je ušla u rijaliti i postala kraljica istog bila je poznata po uznemiravanju javnih ličnosti, što ju je i dovelo u žižu interesovanja javnosti. Naime, ona je pronalazila brojeve poznatih ličnosti i zvala ih po ceo dan i noć, a osim toga otkazivala im je nastupe, preusmeravala pozive, čekala ih ispred porodičnih kuća, te su poznati pevači imali ozbiljnih problema zbog nje. Među pevačima našli su se Mišel Gvozdenović, Dušan Svilar, Darko Lazić...

Republika

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official

Miljana uznemiravala Mišela Gvozdenovića

Mišel Gvozdenović je kako se navodi doživeo najveće neprijatnosti, te je navodno došlo i do fizičkog obračuna njega i njegove majke, a čak je i policija reagovala. Kako Mišel živi u Čačku, Miljana je odlučila da se preseli iz rodnog Niša u Čačak, a kako bi mogla da preživi zaposlila se u jednoj kafani kao konobarica.

- Istina je, Miljana je radila baš ovde i mogu vam reći da smo je svi obožavali, ona je oduvek bila glavna u društvu, a pola grada je samo zbog nje dolazilo u ovaj lokal - kaže jedan prolaznik, prenosi Espreso, dok je drugi meštanin imao drugačiji komentar.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Miljana Kulić u kafani pere sudove

- Tačno je da je radila ovde, ali se sećam kako je pričala da je bila deo nekog elitnog resotrana i to nije tačno. Miljana je posao obavljala samo u ovoj kafani, a da se tu tražilo mesto više baš zbog nje je istina.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Miljana Kulić kao konobarica

Miljana je jednom prilikom i izbacila video snimak kako pere sudove u jednoj kafani i tom prilikom govorila o svom životu pre rijalitija i rada u Čačku kao konobarice.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

19.04.2022 00:38

Ludu Miljanu dva puta izbacili iz Zadruge 5 , jednom zbog paljenja stvari , drugi put zbog povredjivanja Zole , pa je opet vratili nazad ? Evo sada , vredja clanove porodice Filipu Caru ( sto je kaznjivo jer nisu ucesnici rijalitija ) i preti da ce ga ona licno izbaciti iz Zadruge , a zbog svega toga jos nije kaznjena . Zasto ??? Miljana opet dobija napad ludila ( krizira ) jer je shvatila da Zola nece da je je*e , tj. da nece dobiti sex porcije .