POZNAT DATUM SAHRANE OCA DINA DIZDAREVIĆA: Evo kada će ZADRUGAR i njegova sestra Dijana ispratiti SEJADA na večni počinak! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.04.2022

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznat datum sahrane oca Dina Dizdarevića!

POZNAT DATUM SAHRANE OCA DINA DIZDAREVIĆA: Evo kada će ZADRUGAR i njegova sestra Dijana ispratiti SEJADA na večni počinak! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dinu Dizdareviću je preminuo otac. Zadrugar je u petak izveden iz rijalitija jer se zdravstveno stanje njegovog oca naglo pogoršalo, a juče je i izgubio životnu bitku i ostavio porodicu slomljene u bolu.

Dino je uz oca bio sve vreme, dok je njegovu sestru Dijanu i njega kako je on ispričao u potresnoj ispovesti, majka napustla. Njegov otac Sejad je pre par meseci doživeo srčani udar nakon njegove tuče sa Markom Osmakčićem, pa mu je zdravlje već bilo narušeno.

Sahrana njegovog oca Sejada odžaće se 19. aprila u 14:30, gde će se okupiti porodica i mnogobrojni prijatelji koji će ga ispratiti na večni počinak.

Republika

Foto: Instagram printscreen

 Sahrane oca Dina Dizdarevića održaće se 19. aprila!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mina

18.04.2022 13:05

SAUCESCE PORODICI DINU I SESSTRI