Kriminalac na baterije, koji BIJE devojku... Prijatelj Mikija Đuričića otkrio ko je PRAVI FILIP CAR, nakon PRETNJI u Zadruzi isplivala ISTINA! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

30.03.2022

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj Mikija Đuričića oglasio se za portal Republika.rs, te se obračunao nakon pretnji Filipa Cara!

Kriminalac na baterije, koji BIJE devojku... Prijatelj Mikija Đuričića otkrio ko je PRAVI FILIP CAR, nakon PRETNJI u Zadruzi isplivala ISTINA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći Filip Car nasrnuo je na Mikija Đuričića, a tom prilikom sve vreme su u šiframa spominjali ljude spolja, koji su im zajednički poznanici. U principu, Miki se odazivao na svoje prijatelje, te je nakon gnusnih uvreda od strane agresivnog Hrvata, odlučio da mu poruči da neće provesti u Beogradu dva dana po izlasku iz rijaltija. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Miki Đuričić Zadruga 5 tuča

 

Portal Republika.rs došao je do Mikijevog prijatelja, Gorana koji nam je prokomentarisao sinoćni haos u rijalitiju. 

 

 

- Nisam gledao, nisam ispratio, ali mi Mikijeva podrška redovno šalje sve šta se dešava. Ja mogu da kažem da sam ja ponosan na mog pčelara iz Kupinova, svi smo ponosni na njega, volimo ga i podržavamo u svemu što radi. Ništa loše ove sezone nije uradio, trudi se da svima bude od pomoći i sve što mu rade iza leđa će doći na naplatu, jer svako ima svoj obraz, a narod sve vidi, tu nema šta - govori Goran za Republika.rs i nastavlja:

 

 

- Ako me već pitate za to, opet kažem, nisam ispratio, pa mi ne zamerite, pogledao sam neki snimak gde Car preti ne samo Mikiju, nego i onom malom momku Dinu. To vam sve govori o kakvom sklopu ličnosti se govori, on je koliko sam razumeo poznat po tim pustim pretnjama, koje svima govori, pa pojeo vuk magarca. Pominje kako je on dobar sa svim Mikijevim prijateljima, da ih poznaje, ne znam odakle mu ta informacija? Sa kime se on druži od Mikijevih prijatelja? To mogu i ja vama da kažem da se družim sa vašim prijateljima, samo da bih zvučao u narodu mnogo opasnije. On je realno što kažu oni tamo, kriminalac na baterije. Tukao ženu, vređao devojku, jedva čekam da vidim te njegove pretnje. Meni je drago što je Miki pokazao koliko je sposoban da se kontroliše i što nije napravio neki kiks, njemu Miki nije vređao nikoga, dok ovaj nije počeo. Najlakše je čekati da dođe obezbeđenje, pa onda da pokažeš m*da, stvarno smešno! - završava Mikijev prijatelj za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading