Emina Mujić izrešetala Cara nakon GNUSNIH PSOVKI prema njenoj ćerki: Dalilina majka uzvratila Filipu, pa ga nazvala KEROM! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

30.03.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Mujić oglasila se za portal Republika.rs i bez suzdržavanja oplela po Filipu Caru, nakon što je izvređao njenu ćerku Dalilu Dragojević!

Emina Mujić izrešetala Cara nakon GNUSNIH PSOVKI prema njenoj ćerki: Dalilina majka uzvratila Filipu, pa ga nazvala KEROM! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Facebook.com printscreen

Dalila Dragojević ponovo je došlo u žižu interesovanja zbog veze sa Filipom Carem, a on je u naletu besa i agresije izvređao na gnusan način njenu majku Eminu Mujić, te ju je nekoliko puta opsovao. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević Zadruga 5

 

Portal Republika.rs stupio je u kontakt sa Eminom, kako bi porazgovarali sa njom o svemu što je Car rekao kako o njenoj ćerki, tako i o rečima koje je uputio lično njoj. Dalilina majka nije krila da je besna zbog svega što se desilo i što je Car izgovorio, pa nam je otkrila kakvo je njeno zaista mišljenje o vezi njene ćerke i ovog agresivnog Hrvata. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car svađa

 

- Što se tiče bilo kakvih komentara vezano za Zadrugu ja ću ostati suzdržana! Ne želim da pričam o bilo kome dole, jer koliko vidim šta god da mi iznesemo, dole se sazna tako da ćemo ostaviti za napolje neke stvari! - započinje Emina za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car Zadruga 5 najnovije

 

- Ja samo čekam da se sve ovo završi i da moja Dalila izađe zdrava iz ovog svega, a šta će biti kasnije to ćemo da vidimo! Samo ću reći da ološi ostaju ološi,a Dalila će i dalje živeti i uživati u životu i imati sve... Da i previše je dala i u ovom rijalitiju na značaju "nebitnim osobama"! Kako kažu "hrani kera da te ujede"! Upravo je to Dalila uradila, sad mogu da kažem, nažalost! Digla ih je iz pepela, ali neka svako pokaže svoje pravo lice što vidimo i gledamo iz dana u dan! Sram da ih bude! - izjavila je Dalilina majka za Republika.rs.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading