Mina i Anđelo uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI: Ranković sčepao zadrugarku, pa je RAZVUKAO po krevetu kao testo, a onda joj je pružio UŽITAK kakav nije dugo osetila!

Autor:

Zadruga

30.03.2022

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški i Anđelo Ranković uhvaćeni u vreloj akciji!

Mina i Anđelo uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI: Ranković sčepao zadrugarku, pa je RAZVUKAO po krevetu kao testo, a onda joj je pružio UŽITAK kakav nije dugo osetila!

Foto: Instagram.com

Nakon ulaska Mine Vrbaški u rijaliti ,,Zadruga 5" mnogi odnosi su se poremetili! No, pored toga, Mina je uspela da zavede i bivšu simpatiju iz prve sezone Anđela Rankovića. Naime, u hotelu ,,Zadruga" Mina i Anđelo u ranim jutarnjim satima imali su vrelu akciju pred kamerama, a onda su zaspali zagrljeni. 

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Mina Vrbaški Zadruga 5

 

Podsetimo, Mina i Anđelo imali su simpatije jedno prema drugom još u prvoj sezoni rijalitija, ali oni nisu nastavili svoju romansu, jer se Ranković okrenuo prema Teodori Džehverović, današnjoj pevačici.

Republika

Foto: e-stock

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković

 

Međutim, dosta godina je prošlo, a Mina i Anđelo uspeli su da ponovo osveže njihove emocije, pa je Ranković zgodnoj zadrugarki pružio zadovoljstvo kakvo dugo nije osetila. Mina se skinula potpuno naga, a onda ju je Anđelo masirao neko vreme veoma strastveno. Nakon nekog vremena, kada su završili masažu, Mina i Anđelo su zaspali jedno pored drugog, zagrljeni. 

 

Da li će doći do nove ljubavne veze ili je u pitanju Minin inat prema Mensuru Ajdarpašiću, procenite sami. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading