OKRŠAJ REŠIĆEVE I ALEKS ESKALIRAO USRED EMISIJE: Nikolićeva OTKRILA da je između Dejana i Sandre zaista POSTOJALA VELIKA PRIVLAČNOST koja je bila OKIDAČ za KRAH prijateljstva!

Autor:

Zadruga

30.03.2022

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob je eskalirao nakon što je Sandra iznela da je Dejan zbog Aleks ostavio svoje prijatelje

OKRŠAJ REŠIĆEVE I ALEKS ESKALIRAO USRED EMISIJE: Nikolićeva OTKRILA da je između Dejana i Sandre zaista POSTOJALA VELIKA PRIVLAČNOST koja je bila OKIDAČ za KRAH prijateljstva!

Foto: Printscreen

Dalila Dragojević, Aleksandra Nikolić Aleks, Sandra Rešić, Viktorija Mitrović i Anđela Đuričić bile su gošće Sanje Marinković u specijalnom izdanju emisije "Magazin In".

Naime, ove dame pričale su bez dlake na jeziku o svim aktuelnostima u rijalitiju "Zadruga 5" i šokirale javnost iznošenjem prljavog veša.

Ljubavni odnosi u Beloj kući nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a Sandra Rešić se osvrnula na Dejana Dragojevića, pa istakla da je izuzetno loš čovek.

- On je bio moj prijatelj, a ja njegov prijatelj nisam bila nikada, tako je on to predstavio. Ja sam bila neko ko je bio potreban da se prođe period koji je bio težak. Dejan Dragojević nikada neće biti žrtva niti je ikada bio! U jednom momentu je bio Dalilina žrtva u tom nekom smislu prevare. Odličan je manipulator i što se mene tiče jako loš čovek! Može neko da se ljuti, ali to je tako - zaključila je Sandra Rešić.

Republika

Foto: Printscreen

Sandra Rešić

 

- Ja se ne bih složila, ne smatram da je Dejan loš čovek. Smatram da je dosta pogubljen u situaciji u kojoj se nalazi - nadovezala se Aleksandra.

- On je najinteligentnija osoba u kući, u svakom trenutku je znao šta radi, znao je šta oseća i znao je koji mu je sledeći korak. Teško će posle Dalile moći da bude iskren u nekom skorašnjem odnosu. Dejan se ljuti na moje komentare - priča Anđela Đuričić.

- Niko ne može da kaže da Dejan nije bio Dalilina žrtva, ono što je ona njemu radila je stvarno strašno bilo. Lupanje čaša o glavu, ko bi normalan to radio - istakla je Aleksandra.

- Ja mu nikada ništa loše nisam uradila. On je glumatao, a sa moje strane je bilo drugastvo i prijateljstvi koje se više nikada neće desiti pa da se okrene svet - priča Sandra Rešić.

- Smatram da su tu bile simpatije! Obično sek*ualna privlačnost iskomplikuju stvari u muško-ženskim prijateljstvima - dodala je Aleksandra Nkolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
SvetlanaP

30.03.2022 07:43

Nikakva privlacnost nije postojala izmedju njih, vec se ova kokos Resicka nalozila na Dejana i ocekivala da ce on bar iz zahvalnosti biti sa njom. Jadno. Nisam fan Dejanov, ali ova sto ne zatvara usta je takav folirant i klepetusa da to ne moze da se gleda. Da je izmedju njih bila velika privlacnost, ko im je branio da budu zajedno? Tada nije bilo Aleksandre.

Dragica

30.03.2022 09:01

Sandra me mnogo nervira. Laže, maže, okreće, iskrece, menja, muti, glumi, kresti...........