Aleks PREVARILA Dejana, završila u krevetu sa DRUGIM! Procurila SKANDALOZNA istina, imala je ODNOSE i to sa NJIM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.03.2022

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari raskrinkali Aleksandru Nikolić i otkrili da je imala odnose sa drugim muškarcem.

Aleks PREVARILA Dejana, završila u krevetu sa DRUGIM! Procurila SKANDALOZNA istina, imala je ODNOSE i to sa NJIM! (VIDEO)

Foto: ATA Images, Instagram

Miki Đuričić i Marko Đedović analizirali su odnos Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, ali i Dalilu Dragojević i njeno ponašanje prema Dejanu, pa su se složili da svi glume, a onda šokirali otkrićem da je Aleks bila sa drugim muškarcem.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miki Đuričić i Marko Đedović razgovaraju

- Njega je žena ostavila on je trčao u prodavnicu, skače u jezero, a skida bubicu. Meni to nije jasno - rekao je Miki, a Đedović se nadovezao.

- Ma mi smo idioti. On lupa glavom o zid nakon što ga je žena ostavila. On nije pušio kada je ušao, a onda je krenuo da puši kada se ona opr*ala.

- Ma on pravi priču, kako se on prodaje. Nije mi jasno - rekao je Miki.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miki Đuričić i Marko Đedović o Dejanu i Aleks

- A kad Janjuš krene da zaje*ava Aleks i Dejan pa priča da je imao se*s imao 15. avgusta na žurki. Provalio sam ga ja, i Janjuš kaže da je imao poslednju je*ačinu tada i to sa njom, ali ćuti - rekao je Marko, pa dodao:

- Seti se onog duksa što si mu dao papir od Dalile, je l' čuva uspomene ili se dopisuju?!.

- Kako nas zaje*avaju - rekao je Miki.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Aurora12

15.03.2022 18:40

Dve babe tracare

Bosko

16.03.2022 09:05

Djedovic je najveci ljigavko u zadruzi. Svakog vredja cak i roditelje zadrugara. Njegovi komentari su bljuvotina i tesko ga slusati. Niti je on psihijatar ni socijalni i radnik. On je lukav i kvaran do srzi. Nikom on nije prijatelj. On je u zadruzi samo da svadja ucesnike i unosi nemir. Nebitan je i zao covek.

Odgovori 13 4
Tetard

16.03.2022 14:02

Januš je najveći lažov i prevarant u Zadruzi. Izmišlja, laže, maže pa i sam veruje u razne gluposti. Konjino jedna matoar, konačno je vreme da progledaš i vidiš svoju ženu sa kojom maš dete..Retardu retrdirani. lenj si kao buba.Ko te e zna skpo bite platio. Boli te tudja sreća.. Sjaši malo....

Cana

16.03.2022 20:18

Ovde bre sve same k..... i go olos !!! Strasnooo, a posebno ove balavice od 17,18 godina , ko ih takve napravi tj kakvi li su im tek roditelji.