Dejan ISMEVAO i VREĐAO Irminog BOLESNOG OCA i Anđelinog POGINULOG BRATA! Zadrugari BESNI i razočarani: SKRATI LJUDIMA ŽIVOT ZA 15 GODINA, PA PLAČE NA GROBU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.03.2022

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević razbesneo je zadrugare kada je imitirao Irminog bolesnog oca i Anđeli pominjao poginulog brata.

Dejan ISMEVAO i VREĐAO Irminog BOLESNOG OCA i Anđelinog POGINULOG BRATA! Zadrugari BESNI i razočarani: SKRATI LJUDIMA ŽIVOT ZA 15 GODINA, PA PLAČE NA GROBU! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević razbesneo je zadrugare kada je uzeš štake i počeo da imitira članove porodica zadrugara, a Marko Đedović je to oštro osudio.

- Ako je neko pametan slušao Cara, on je tako us*ao Dejana, a ljudi misle da ga je pohvalio. Meni je Dalila prišla i rekla još samo da se smuvaju, on je dva puta provukao kako se Dejan spasio od Dalile: Car je rekao da je on teški go*var, koji je iskren. On je rekao da smo mi dobro uticali na njega, ali on se nije promenio on je samo uzimao od nas. Dejan je sinoć na najgori način pričao. Njegova porodica se prepucavala sa njima preko medija, a u sezoni tri on je za sve krivio njih. Anđela ga je tek pogodila u metu. Tužili se za 3.000 evra. On Irmi pominje bolesnog oca i sprada se sa njom držeći se na štakama, jer joj je bolestan otac, a Anđeli kaže da neće pričati o njenoj porodici. Pa nije njoj brat poginuo za potrebe rijalitija, on se sa svojom porodicom svađao preko medija, on je rođenog brata optuživao za 3.000 evra. Kako ga nije sramota, samo mi to nije jasno - rekao je Marko, a Sandra Rešić se nadovezala.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marko Đedović o Dejanu Dragojeviću

- Ma ja nisam mogla ništa da mu kažem, mene kao da kamen guši.

- On pominje mrtvo dete, pominje bolesnog čoveka, kako može, a on pozdravlja mamu koje se odrekao, i opet će je se odreći zbog novca - nastavio je Đedović.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zadrugari o Dejanu Dragojeviću i njegovom imitiranju tuđih porodica

- Njemu dođe porodica, a on pita za kera. On je onaj koji skrati ljudima život 15 godina, a onda dođe i plače po grobu, ne treba mi to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dr "Frojd"

15.03.2022 15:43

Sebican. Budaletina. Lazov. Srebroljubac. Sve je to + govno , jer je imitirao bolesnog coveka koji nema ama bas nikakve veze sa rijalitijem

Dani

16.03.2022 10:42

Ko je gledao zna da nije tako ,Djedovic bi reko i da je ubio nekoga ,a vi prenesite sta on lupeta.Kojom recenicom ili postupkom je to rekao/uradio.Uzas zutaci.