Tamara Đurić zamalo UMRLA zbog ZADNJICE, a sada stavila NOVU! Starleta na plastične operacije pukla 200.000 EVRA!

Autor:

Zabava

15.03.2022

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tamara Đurić stavila je novu zadnjicu iako se pre tri godine zbog silikona borila za život.

Tamara Đurić zamalo UMRLA zbog ZADNJICE, a sada stavila NOVU! Starleta na plastične operacije pukla 200.000 EVRA!

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Tamara Đurić

Starleta Tamara Đurić pre tri godine se našla na ivici života i smrti kada je zbog silikona koje je ugradila u zadnjicu došlo do komplikacija koje su mogle da je koštaju života, ali na sreću stručnosti lekara i njihovog brzog delovanja Tamari je spašen život. Međutim, starletu to nije zaustavilo, te je ona odlučila da ponovi intervenciju, a za novu guzu je dala 20.000 evra.

 

 

- Ja sam esteta i želim da izgledam lepo. Iskeno, volim da izgledam lepo po cenu da rizikujem zdravlje.

 

 

Tamara je poznata kao neko ko nema strah od noža i ne libi se da ide na hirurške i estetske korekcije, te je do sada kako se navodi za svoj izgled dala oko 200.000 evra.

- Ja sam ostvarena žena. Potpuno sam zadovoljna svojim izgeldom,. Ništa ja tu ne bih menjala. Uzalud devojkama estetska hirurgija kad se ne bave sobom, ne vode računa o svom zdravlju, ne bave se sportom i ne vode računa o ishrani. Ono što ja najčešće viđam je nečisto lice pretrpano šminkom i to usred bela dana. Eto, na primer ja se nikada ne šminkam - kaže Tamara za Kurir.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

15.03.2022 16:41

Dzabe da se šminkaš, ništa ne vredi. Unakazila si se, ni na šta ne ličiš ni sa šminkom, ni bez nje. A bila si prelepa. Sada podsećaš na Majkl Dzeksona.