HIT IZJAVA hrvatske pevačice: Konstrakti bih mogla da nosim PEŠKIR na bini! Evo šta je Indira poručila HEJTERIMA "zdrave umetnice"

Autor:

Zabava

15.03.2022

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indira Levak prokomentarisala srpsku predstavnicu na EvrovizijI.

HIT IZJAVA hrvatske pevačice: Konstrakti bih mogla da nosim PEŠKIR na bini! Evo šta je Indira poručila HEJTERIMA "zdrave umetnice"

Foto: Sandra Mihaljević

Pevači i javne ličnosti iz susednih zemalja ne kriju oduševljenje Konstraktom i njenom pesmom "In corpore sano" kojom će predstavljati Srbiju na 66. Eurosongu u Torinu, a među njima je i hrvatska pevačica Indira Levak, nekadašnja članica grupe "Colonia".

Foto: G. DOLJANČEVIĆ

Indira Levak, hrvatska pevačica

Indira je poznata po svojoj energiji i ekscentričnim nastupima, a svojoj koleginici koja će predstavljati Srbiju na Evroviziji, jednostavno je oduševljena i želi joj odličan plasman na predstojećem takmičenju. 

- Ona je autentična, posebna i svoja, totalni art, što se meni jako sviđa. Ja sam totalni opozit svemu tome. Kada sam išla na Doru, imala sam dinamičnu i energičnu pesmu sa upečatljivim scenskim nastupom koji je rasturio binu, a onda se dogodi Konstrakta, koju promatram, gledam i slušam i kažem: 'Ovo je super!'. Sigurna sam da će postojati ljudi koji je nisu shvatili i oni koji će je obožavati. Neće biti sredine, da neko kaže 'onako'. Divim joj se i želim joj da postigne veliki uspeh na Evroviziji - izjavila je Indira. 

Foto: ATA Images

Konstrakta na Beoviziji

Istakla je i da bi se rado pridružila Konstrakti na bini u Torinu.

- Da, kako ne! Mi muzičari smo umetničke duše koje se možemo jako dobro snaći i na pozorišnim daskama. Imamo tu crtu. Možda bih mogla da nosim peškir Konstrakti ili da joj dodam sapun na stejdžu (smeh) - u svom originalnom stilu je rekla Indira Levak za medije pred nastup u Beograduprenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading