PREMINUO MUŽ POZNATE PEVAČICE: Borba sa RAKOM želuca koji se proširio na LIMFNE ŽLEZDE u termalnoj fazi je trajala 18 meseci, VELIKA TRAGEDIJA pogodila porodicu! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.03.2022

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je isprva verovao da je njegovo stanje bezazleno, lekari su ubrzo procenili da mu je ostalo još samo 18 meseci života

PREMINUO MUŽ POZNATE PEVAČICE: Borba sa RAKOM želuca koji se proširio na LIMFNE ŽLEZDE u termalnoj fazi je trajala 18 meseci, VELIKA TRAGEDIJA pogodila porodicu! (FOTO)

Foto: Pixabay

Sveća

Pevačica Kelis (42) već neko vreme ne pojavljuje se često u javnosti, a sada je otkriveno da je njena porodica vodila tešku bitku: njen suprug Majk preminuo je nakon borbe s rakom želuca.

Fotograf Majk Mora (37) obelodanio je da boluje od raka u septembru 2021. godine, a za svoju dijagnozu saznao je godinu dana ranije. Ipak, nije bilo poznato koliko je teško njegovo stanje.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Majk Mora preminuo!

 

Kelis je potvrdila vesti o tragediji koja je pogodila njenu porodicu.

— Nažalost, istina je da je Majk Mora preminuo. Zamolili bismo da poštujete privatnost Kelis i njene porodice u ovom trenutku. Hvala vam — poručio je Stiv Satervejt, pevačicin predstavnik za medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Mora (@mikemorafotos)


Kelis je s Morom u braku od 2014. godine, a godinu dana kasnije dobili su sina Šefarda, dok je 2020. na svet stigla njihova ćerka, čije ime nikada nije objavljeno. Pevačica iz braka s reperom Nasom, s kojom je bila od 2005. do 2010. godine, ima i sina Najta.

 

Pevačica i Mora živeli su na farmi u Temekuli, u Kaliforniji, od januara 2020. godine, a na njoj su zajedno brinuli o životinjama i podigzali svoju decu.
Mora je u septembru 2021. objavio da ima rak želuca, koji se proširio na limfne žlezde.


— Mislio sam da je samo čir na želucu. Nisam se ni nadao šta bi moglo da mi se dogodi. Evo me, u bolničkom krevetu, usred pandemije, potpuno sam. Mnogo puta smo čuli da je život kratak. To je istina — napisao je on tada na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading