TAJNI SUSRET BEKUTE I DAŠE IZNEDRIO NOVI ŠOK PREOKRET: Mrkina supruga insistira da ODUZME pevačici NEŠTO NAJVREDNIJE što je ostalo OD POKOJNOG POLITIČARA!

Autor:

Zabava

15.03.2022

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mrkina supruga insistira da uzme Bekuti vredne stvari od pokojnog supruga!

TAJNI SUSRET BEKUTE I DAŠE IZNEDRIO NOVI ŠOK PREOKRET: Mrkina supruga insistira da ODUZME pevačici NEŠTO NAJVREDNIJE što je ostalo OD POKOJNOG POLITIČARA!

Foto: ST/Petar Divac/e-stock agency

Ana Bekuta i Dragana Mrkonjić sastale su se pre mesec dana, a zakonita supruga Milutina Mrkonjića imala je molbu za njegovu emotivnu partnerku.

Prema pisanju nedeljnika Paparazzo, njih dve su se pre mesec dana tajno sastale kada je Daša zamolila Anu da zajedno odu na groblje. Tom prilikom navodno je tražila od Ane da joj vrati neke Mrkonjićeve lične stvari koje želi da čuva za uspomenu.

- Želela je da za uspomenu ima Mrkino ordenje koje je dobio od Tita, a posle i od Slobodana Miloševića, u periodu kada je sa Dašom bio u srećnom braku. Ana se navodno mesec dana premišljala, da bi, nakon što je Milutinu Mrkonjiću nedavno posthumno dodeljena "Karađorđeva zvezda prvog stepena“, odlučila da Daši prepusti staro ordenje. Ovaj gest ju je veoma usrećio jer je želela da pored sebe ima nešto što je njenoj velikoj ljubavi toliko značilo – otkrio je izvor blizak folk zvezdi, a prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading