PRIVATNI ŽIVOT NOVAKA ĐOKOVIĆA OBAVIJEN JE VELOM TAJNE: Konačno SVE izašlo na videlo, javnost u NEVERICI nakon ovog saznanja o njegovoj INTIMI!

Autor:

Zabava

15.03.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji Novakovog kretanja u Španiji!

PRIVATNI ŽIVOT NOVAKA ĐOKOVIĆA OBAVIJEN JE VELOM TAJNE: Konačno SVE izašlo na videlo, javnost u NEVERICI nakon ovog saznanja o njegovoj INTIMI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Otkriveno kako Novak provodi slobodno vreme, šta jede i kako se ponaša u Marbelji, svi detalji njegove intime koji su zanimalo javnost!

Novak Đoković u poslednje dve godine mnogo vremena provodi u Marbelji u Španiji gde trenira i uživa sa porodicom. To je bio povod uglednom španskom listu „El Paisu“ da ode na Marbelju i pokuša da sazna od lokalnog stanovništa kako se Novak ponaša, šta voli da jede, gde obično provodi vreme itd. Zatim su posetili kafice i restorane gde Novak odlazi, kako bi otkrili kako se ponaša kada je sa decom.

Republika

Foto: Republika

Novak Đoković

 

Svoje vreme Novak najčešće provodi u teniskom klubu.

U  članku koji su objavili mediji u Španiji, može da se pročita koja mu je omiljena hrana koju hranu najčešće naručuje u kafeteriji španskog teniskog kluba, i gde provodi dosta vremena.

Na meniju se nalazi veliki broj jela, pogotovo onih veganskih koje Novak najviše preferira, a izdvajaju se zeleni proizvodi, bademovo i kokosovo mleko, avokado, voće, spanać.

Omiljeno jelo najboljeg tenisera na svetu je prava poslastica, a radnici restorana su sa novinarima uglednog lista sa zadovoljstvom otkrili šta Novaku najčešće spremaju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Ipak, radnici u restoranu kažu da je Novakovo omiljeno jelo sa veganskih menija kolač od banane koji se pravi bez šećera. Takođe, svi oni u superlativu govore o Đokoviću.

Zanimljivo je bilo viđenje jednog od zaposlenih o igračkim kvalitetima Đokovića

Radnici kluba su bili podeljenog mišljenja, te  je jedan  istakao da je veliki fan Rodžera Federera, ali da smatra da je Novak Đoković najbolji igrač svih vremena, dok je drugi Nokava branio zbog stava da se ne vakciniše.
-Smatram da treba poštovati svačiju slobodu, ne razumem zašto ga napadaju zbog vakcine.

Zaposleni u klubu su naglasili da se Novak ne izdvaja ni po čemu, da je normalan i pristojan i da četo dolazi sa decom sa kojom se igra. Kao i da je veoma koncentrisan kada dođe da trenira, ali da se uvek ponaša kao svaki član kluba, piše Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading