Zataškana ISTINA o Đokoviću ugledala svetlost dana: Otkriveno šta Novak krije od javnosti, nikada nije pričao o ovim DETALJIMA iz života! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.03.2022

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković krije detalje iz života od javnosti, a sada je sve otkriveno!

Zataškana ISTINA o Đokoviću ugledala svetlost dana: Otkriveno šta Novak krije od javnosti, nikada nije pričao o ovim DETALJIMA iz života! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Novak Đoković često provodi vreme sa porodicom u Marbelji, gde ima i vilu. A kako ga Španci obožavaju, ekipa uglednog španskog lista "El Paisu" pričala je sa lokalnim stanovništom o njemu, evo kakve su sve zanimljivosti otrkili o Noletu!

Novak Đoković u poslednje dve godine mnogo vremena provodi u Marbelji u Španiji gde trenira i uživa sa porodicom. To je bio povod uglednom španskom listu „El Paisu“ da ode na Marbelju i pokluša da sazna od lokalnog stanovništa kako se Novak ponaša, šta voli da jede, gde občno provodi vreme itd. Oni su posetili kafice i restorane gde on odlazi, prenosi Telegraf.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Često je u teniskom klubu

U tom članku može da se pročita koja mu je omiljena hrana koju naručuje u kafeteriji španskog teniskog kluba, gde provodi dosta vremena.

Na meniju se nalazi veliki broj jela, pogotovo onih veganskih koje Novak preferira, a izdvajaju se zeleni proizvodi, bademovo i kokosovo mleko, avokado, voće, spanać.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Omiljeno jelo

Ipak, radnici u ovm restoranu kažu da je Novakovo omiljeno jelo sa veganskih menija kolač od banane koji se pravi bez šećera. Takođe, svi oni u superlativu govore o Đokoviću.

Zanimljivo je bilo viđenje jednog od zaposlenih o igračkim kvalitetima Đokovića

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

On je istakao da je veliki fan Rodžera Federera, ali da smatra da je Novak Đoković najbolji igrač svih vremena, a drugi ga je branio zbog stava da se ne vakciniše. Oni su naglasili da se Novak ne izdvaja ni po čemu, da je normalan i pristojan i da četo dolazi sa decom sa kojom se igra. Kao i da je veoma koncentrisan kada dođe da trenira, ali da se uvek ponaša kao svaki član kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading