SKANDAL Ivana Bosiljčića šokirao javnost: Glumac priznao DUGO ČUVANU tajnu, Jelena je sve vreme znala ISTINU, a ćutala je! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.03.2022

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Bosiljčić priznao je javno dugo čuvanu tajnu!

SKANDAL Ivana Bosiljčića šokirao javnost: Glumac priznao DUGO ČUVANU tajnu, Jelena je sve vreme znala ISTINU, a ćutala je! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Popularni glumac Ivan Bosiljčić poznat je kao jedan od glavnih zavodnika naših sapunica, ali njegovo srce je osvojila pevačica Jelena Tomašević, sa kojom i dalje uživa u bračnim vodama. Međutim, u ovakvom izdanju Bosiljčića nikada niste videli. Naime, poznato je da pevači i pevačice prigavaju korišćenju fotošopa, kako bi na Instagram fotografijama izgledali ispeglani i prelepi, a izgleda da je Ivan otišao jedan korak dalje.

 

 

Ovaj poznati glumac objavio je na svom Instagram profilu fotografiju, koja je izazvala lavinu reakcija. Ivan je pozirao na čamcu, koji se nalazio na pesku, a palma mu je pravila mali hlad. Ono što je svima privuklo pažnju jeste lokacija sa koje se označio, a u pitanju su bili Maldivi. 

 

 

I sve bi to bilo sjajno i bajno, da glumac nije otkrio da se zaigrao u fotošopu, te da je sve u pitanju samo dobra montaža. 

- Zapamtite- sve je moguće... U fotošopu. U to ime jedan virtuelni pozdrav sa Maldiva! - napisao je Ivan. 

 

https://www.instagram.com/p/CbAJyDhsxWL/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading