ZACELJENE EVROPSKE RANE: Nejmar ućutkao Pariz!

Autor:

Sport

13.03.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon šokantne eliminacije iz UEFA Lige šampiona, fudbaleri PSŽ-a su u okviru 28. kola francuske Lige 1 na "Parku Prinčeva" dočekali fenjeraša, ekipu Bordoa.

ZACELJENE EVROPSKE RANE: Nejmar ućutkao Pariz!

Foto: Tanjug/AP

Nejmar i Mbape

Velike turbulencije koje su vladale Parizom prethodnih dana, ipak nisu negativno uticale na fudbalere domaće ekipe koji su rutinski savladali velikog rivala koji u aktuelnoj sezoni prolazi kroz izuzetno težak period i izvesno je da će naredne sezone morati da nastupe u nižem rangu francuskog fudbala.

 

 

Domaćin ej poveo u 24. minutu susreta, a mrežu Bordoa zatresao je Kilijan Mbape na asistenciju Vijnalduma. Rezultatom 1:0 okončano je i prvo poluvreme.

U nastavku meča, pitanje pobednika bilo je rešeno već nakon 15 minuta igre.

Igrač koji je poslednjih dana pretrpeo velike kritike zbog dobro pozantih dešavanja, Brazilac Nejmar, duplirao je prednost u 52. minutu susreta.

Devet minuta kasnije postignut je i konačana rezultat. Treći pogodak za "svece" postigao je Leandro Paredes.

Fudbaleri PSŽ-a su nakon ovog susreta nastavili pohod ka šampionskoj tituli. U 28 odigranih mečeva ostvarili su 20 trijumfa i sa 65 osvojenih bodova ubedljivo drže lidersku poziciju na tabeli francuske Lige 1.

Sa druge strane, ekipa Bordoa je sve bliža ispadanju iz elite. Sa svega četiri trijumfa u aktuelnoj sezoni, opstanak u društvu najboljih spada u kategoriju "nemogućih misija".

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading