POTPUNO RASULO: Hoće li neko ostati? Još jedan igrač najavio odlazak iz Pariza!

Autor:

Sport

13.03.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problemi potresaju Pariz nakon eliminacije u osmini finala UEFA Lige šampiona.

POTPUNO RASULO: Hoće li neko ostati? Još jedan igrač najavio odlazak iz Pariza!

Foto: Tanjug/AP

Ekipa PSŽ-a nakon neverovatnog preokreta na "Santijago Bernabeu" i ovosezonsko učešče u UEFA Ligi šampiona okončala je na nezadovoljavajući način, pa ne čude sve češće informacije o potpunom kolapsu na "Parku prinčeva".

Od ranije je poznato da Kilijan Mbape narednog leta napušta "grad svetlosti", a usled nezadovoljstva nastupima brazilske vedente, Nejmara, klub će gledati na se reši njegove visoke plate.

Međutim, ono što svakako navijače pariskog kluba treba da zabrine je i očigledna želja Lionela Mesija da nakon samo godinu dana promenu klupske boje.

Francuski novinar Romain Molina uzdrmao je sportsku javnost infomracijom da je Mesi izuzetno nezadovoljan i nesrećan u Parizu:

- Mesi je nesrećan u Parizu. Ko kaže drugačije, laže. On želi da ode iz PSŽ-a i nije jedini - istakao je Molina.

 

 

On veruje da će biti još odlazaka iz kluba.

- Kilijan Mbape sigurno odlazi kao slobodan igrač. S druge strane, klub želi da se reši Nejmara, ali njega zbog ogromne plate niko ne želi, pa će ostati. Otići će i trener Maurisio Poketino, sportski direktor Leonardo i predsednik Naser Al-Kelaifi - zaključio je dobro obavešteni novinar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading