POTPUNO RASULO: Svađe, pretnje i sukobi odzvanjali Madridom!

Autor:

Sport

10.03.2022

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri PSŽ-a doživeli su veliki šok u Madridu. Imali su sve u svojim rukama, ali na kraju kraljevski klub nastavlja takmičenje.

POTPUNO RASULO: Svađe, pretnje i sukobi odzvanjali Madridom!

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema je Pariz "zavio u crno", a prema informacijama koje stižu iz španskih medija, u svlačionici "Svetaca" bilo je prilično burno.

Već smo pisali o nasrtaju prvog čoveka pariskog kluba, Nasera El-Kelaifija na sudije jučerašnjeg susreta, a sada su procurele informacije da su se u svlačionici sukobili brazilski internacionalac Nejmar i italijanski golman Đanluiđi Donaruma.

Brazilac je zamerio golmanu svoje ekipe na lošoj reakciji kod prvog pogotka Benzeme, a navodno je čak došlo do fizičkog obračuna, odnosno tuče između njih dvojice, pa su ih jedva razdvojili saigrači. Donaruma se nije predavao, nego je i sam optuživao Nejmara da je izgubio loptu koja je dovela do drugog Realovog gola.

Ostaje za videti kako će se PSŽ nositi s celom ovom situacijom, jer je klub i u aktuelnoj sezoni i pored ogromnog uloženog novca ostao bez trofeja koji toliko žele, trofeja namenjenog najboljoj evrospkoj ekipi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading