ČEKA SE ODGOVOR ŽELJKA: Skariolo ISPROZIVAO Partizan - Grobarima se ovo NEĆE DOPASTI!

Autor:

Sport

13.03.2022

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se italijanski stručnjak.

ČEKA SE ODGOVOR ŽELJKA: Skariolo ISPROZIVAO Partizan - Grobarima se ovo NEĆE DOPASTI!

Foto: Starsport

Serđo Skariolo

Trener Virtusa Serđo Skariolo govorio je o glavnim konkurentima za osvajanje Evrokupa. Strateg Bolonjeza je, tom prilikom, "pecnuo" Partizan pošto je istakao da crno-beli na raspolaganju imaju 15, a Valensija čak 16 kvalitetnih košarkaša.

Podsetimo da je italijanski tim iskoristio situaciju u Rusiji, pa se pojačao iz CSKA. Danijel Heket i Toto Šengelija su odlučili da Moskvu zamene Bolonjom, na oduševljenje iskusnog trenera.

Valensija ima 16 igrača, Partizan 15, a govorim o profesionalcima visokog nivoa. Mi smo imali 12 igrača i i dalje smo imali slobodan prostor da dovodimo još. Hvala klubu što su uvažili moje stavove i dobro su uradili što smo doveli ove igrače visokog nivoa. Napravili smo prave poteze na tržištu, doveli smo iskusne igrače, bićemo čvrsti u odbrani i imaćemo balansiran sastav - naveo je Serđo Skariolo.

Republika

Foto: Starsport

Da li Žoc zaista raspolaže sa 15 kvalitetnih igrača?

Heket je parafirao vernost Virtusu do leta 2023. godine, Šengelija do kraja tekuće sezone, a spekuliše se da će se Gruzin tada preseliti u Barselonu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading