GROBARI U TOTALNOJ EKSTAZI: Najveći MILJENIK navijača se VRAĆA u Partizan!

Autor:

Sport

10.03.2022

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za crno-belu porodicu.

GROBARI U TOTALNOJ EKSTAZI: Najveći MILJENIK navijača se VRAĆA u Partizan!

Foto: Starsport

Žo Lovernj i Leo Vesterman

Krilni centar Žofri Lovernj oduševio je Grobare najavom da bi mogao da se vrati u Partizan!

Francuz je, tom prilikom, istakao da postoji velika želja sa njegove strane, ali da o povratku u Humsku odlučuje uprava kluba.

Nije bio pravi trenutak. Partizan je bio zainteresovan, ali mislio sam da ne bi bio pravi potez. U Žalgirisu i Kaunasu mi je odlično. Prethodna sezona mi je bila najbolja otkad sam otišao iz Partizana - naveo je Lovernj, a zatim je podvukao da Partizan zaslužuje povratak u Evroligu.

Republika

Foto: Starsport

Žo bacio Grobare u trans

Istina je da bi u nekom trenutku ponovo voleo da obučem crno-beli dres, ali to je sada pitanje za upravu kluba. Želim puno uspeha Partizanu i da se vrati u Evroligu. To mu cilj, bilo bi zanimljivo da se vrati - dodao je Lovernj.

Podsetimo da je 30-godišnji košarkaš, sadašnji član Žalgirisa, u periodu od 2012. do 2014. godine nosio crno-belu opremu, a tada je postavljen za prvog inostranog kapiten u bogatoj istoriji Parnog valjka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading