ANTOLOGIJSKA PARTIJA: Prvi nakon Bogdana koji je ovako cepao mrežicu!

Autor:

Sport

07.03.2022

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Heroj Partizanove pobede ispisao istoriju!

ANTOLOGIJSKA PARTIJA: Prvi nakon Bogdana koji je ovako cepao mrežicu!

Foto: Starsport

Aleksa Avramović

Aleksa Avramović vodio je Partizan do pobede u "večitom derbiju" utakmicom karijere. Reprezentativni bek postigao je 33 poena od čega čak 31 u drugom delu igre uz rafalnu paljbu za tri poena - 8/10.

Foto: Starsport

Aleksa Avramović kod klupe Crvene zvezde

On je prvi košarkaš u crno-belom dresu koji je uspeo da postigne više od 30 poena nakon 2014. godine i čuvene plej-of serije. Tada je Bogdan Bogdanović upisao 120 poena u četiri susreta najvećih rivala.

Avramović je preneo sjajnu formu u klub iz dresa reprezentacije i utakmica protiv Slovačke.

- Imao sam tešku nedelju iza sebe, trenirao sam baš loše, imao sam i razgovor sa trenerom Obradovićem koji mi je vratio samopouzdanje. Pričali smo generalno o situaciji u kojoj sam. Takođe i selektor Pešić mi je dao samopouzdanje, dao mi do znanja da mi veruje. Iskreno, osećao sam se fenomenalno u drugom poluvremenu, osećao sam loptu, a saigrači su mi verovali. Znam ja da dam koš, radio sam to u Italiji i Španiji... Zato i nisam zadovoljan kako sam igrao do sada ove sezone posebno u napadu. Cilj mi je bio da kroz energiju u odbrani pokušam da pomognem, to sam i uspeo, a sada je malo bolje krenulo i u napadu - rekao je Avramović posle meča.

Bivši igrač Borca, OKK Beograda, Vareea, Unikahe i Estudijantesa ove sezone prosečno beleži 10,3 poena uz 3,2 asistencija i 2,4 skokova po meču u ABA ligi.

U Evrokupu ima prosek od 8,3 poena, 3,6 asistencija, 2,8 skokova, 1,7 ukradenih lopti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading