Maja Berović ne da majci da joj čuva sina?! Pevačica angažovala dve dadilje i ličnog asistenta, a za sređivanje sobe je dala čak 70.000 evra!

Autor:

Zabava

07.03.2022

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović je nakon porođaja iskeširala 70.000 evra za sinovljevu sobu.

Maja Berović ne da majci da joj čuva sina?! Pevačica angažovala dve dadilje i ličnog asistenta, a za sređivanje sobe je dala čak 70.000 evra!

Foto: Nemanja Dedoić

Maja Berović se porodila krajem februara i na svet je donela dečaka, kom su ponosni roditelji dali ime Lav.

Republika

Foto: instagram.com

Maja Berović, pevačica

Pevačica je već najavila da planira da se porodi u Gracu, a luksuzan apartman u kom se porodila je platila čak 70.000 evra. Maja je imala frizera, šminkera i sobu za meditaciju, a već je isplanirala da će joj sin ići u prestižne škole širom Austrije.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Maja Berović sa suprugom Alenom

Ipak, kako izvor blizak Maji i Alenu priča, oni su se odlučili da će za prvo vreme da borave u luksuznoj vili na Dedinju:

Republika

Foto: Promo

Maja Berović, pevačica

- Maja i Alen su jedva čekali da stigne prinova, nakon skoro 17 godina ljubavi, a kako žele da im dete prvo nauči sprski jezik, odlučili su da naredni period provedu u Srbiji. Za renoviranje Lavove sobe dali su čak 70 hiljada evra, a pored skupocenog kreveca sa baldahinima i mesingom, oslikavanja zidova, posebnih prečišćivača vazduha, bebi opreme marke 'Luj Viton', dečak će imati i unikatna kolica, kakva poseduje i ćerka svetski poznate rijaliti zvezde Kajli Džener. Maja će angažovati i dve dadilje, pomoć u kući, ali i ličnog asistenta, s obzirom na to da je Alen često na poslovnom putu, nije lako imati privatan međunarodni biznis - govori izvor blizak pevačici i dodaje:

Republika

Foto: Promo

Maja Berović, pevačica

- Već nakon mesec dana muzička zvezda planira da se vrati medijskom nebu, kako je publika ne bi zaboravila, jer od šminkerskog brenda koji je lansirala pre dve godine nije profitirala kako je očekivala. Majina majka je bila veoma razočarana činjenicom da ona neće biti svakodnevno sa unukom, već dadilje, jer kao žena starog kova nikome ne veruje, kako zbog krađa, tako i zanemarivanja deteta - ističe izvor blizak Berovićevoj, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading