Nada Obrić progovorila o DETINJSTVU! Pevačica se prisetila NAJBOLNIJIH momenata odrastanja: Tada sam rešila da ću da izvršim SAMOUBISTVO!

Autor:

Zabava

07.03.2022

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Obrić je otvorila dušu o svom odrastanju.

Nada Obrić progovorila o DETINJSTVU! Pevačica se prisetila NAJBOLNIJIH momenata odrastanja: Tada sam rešila da ću da izvršim SAMOUBISTVO!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Pevačica Nada Obrić je gostovala u novoj epizodi emisije "Premijera - Vikend Specijal" pa je tako rešila da otvori dušu i da ispriča o svom detinjstvu i odrastanju, ali i o bolnim sećanjima koje joj je život godinama doneo.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Nada Obrić u emisiji "Premijera - Vikend Specijal"

Pevačica je na početku odmah istakla da je jako usamljena jer živi sama, ali da se ne bude jer, kako kaže, sama je birala.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Nada Obrić priča o svom detinjstvu

- Sad sam usamljena. Sama sam, sama živim... Ja sam izabrala to, lepo mi je, organizovala sam se kako sam ja htela, kako mislim da treba i kako mi odgovara. Teže je kada ste sami u duši. Bolje sam sa sobom, nego sam sa idiotom! Ti idioti mi nisu nedostajali - da jesu, verovatno bi bili pored mene. To je moja odluka, vrlo se lepo snalazim i lepo mi je u toj odluci - priča Nada, a potom se osvrnula i na svoj život u Bosni i Hercegovini.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Nada Obrić priča o životu u Bosni

- Bio mi je lep život u Bosni. Rođena sam u Zvorniku, tu sam završila gimnaziju, preselila se u Sarajevo. Tu sam završila Pravni fakultet, zaposlila se u opštini, radila 13 godina kao pravnik. Detinjstvo je bilo i lepo, i nije baš bilo lepo. Postoje stvari neke koje nikome nikad nisam rekla iz svog detinjstva, ni deci svojoj nisam rekla i te neke stvari će otići sa mnom. Bolno je, nije lepo. To je nešto vezano za mog tatu i mamu - nisu mogli jedno s drugim, niti jedno bez drugog, a ja sam bila tu negde u sredini... Te stvari ne želim nikom da ispričam. To je deo mog detinjstva, to sam prevazišla i to me je ojačalo - ispričala je Nada.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Nada Obrić o bolnim temama

Pevačica je istakla da je imala "bogato" detinjstvo, a onda se osvrnula i jednog momenta kada je u trećem razredu gimnazije bila vaspitačica na moru.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Nada Obrić o danima iz gimnazije

- Sve što je tada postojalo, ja sam imala, vremena su takva bila. Tata mi je bio službenik u opštini, pa u sudu, a mama domaćica. Govorilo se - bez Nade se ne može roditi ni umreti, svuda me je bilo. Bavila sam se gimnastikom vrlo ozbiljno u to doba, pevala u kulturno umetničkom društvu, dramskim sekcijama... Rukomet, košarka... Toliko sam bila ozbiljna u svojim godinama da me je grad u trećem razredu gimnazije odredio da vodim kao vaspitačica desetoro dece na more, oni su tada završavala 8. razred osnovne. Bilo je strašno na autobuskoj, kada su nas pratili, niko se nije obraćao deci, nego meni. Imala sam situaciju da su mi se dvojica dečaka izgubila, tada sam rešila da ću izvršiti samoubistvo ako se ne pojave. Srećom, ujutru su se pojavili u pratnji policiji. Danima su me preklinjali da odu do Dubrovnika autobusom i da se isto tako vrate, ja sam ih pustila, uz obećanje i preklinjanje da će se vratiti do osam sati uveče. Kada su se konačno pojavili, ja sam njima zveknula takve šamare, da su istog trenutka popadali na zemlju - ispričala je pevačica, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading