Marina Visković uskoro postaje MAJKA?! Pevačica otkrila sve o LJUBAVNOM životu, a onda se dotakla i srpske predstavnice na Evroviziji!

Autor:

Zabava

06.03.2022

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Visković je otkrila da bi volela da se ostvari kao majka i supruga.

Marina Visković uskoro postaje MAJKA?! Pevačica otkrila sve o LJUBAVNOM životu, a onda se dotakla i srpske predstavnice na Evroviziji!

Foto: ST/Petar Divac

Marina Visković je nedavno izbacila novu pesmu pod nazivom "Piće i tablete", a od tada joj se telefon usijao od brojnih komplimenata koje joj stižu na račun ove pesme.

Pevačica je bila gost emisij "Premijera - Vikend Specijal", pa se tako dotakla i ovog novog uspeha na koji je jako ponosna.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Marina Visković o plastičnim operacijama

- Prezadovoljna sam, želim da se zahvalim svima koji su mi dali veliku podršku, prijateljima koji su uz mene. Imam divne ljude oko sebe, zbog toga što ne želim ni sebe ni njih da razočaram, idemo sada najjače - iskrena je Marina.

Pevačica je otkrila i da je otišla na odmor od pet dana jer je bila na "remontu" kod plastičara: 

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Marina Visković u emisiji "Premijera - Vikend Specijal"

- Bila sam na odmoru pet dana, imala sam neke estetske korekcije. To su ispratili moji pratioci na Instagramu... Iako to nije naivno, uspela sam da izguram i nastup u petak, kada sam promovisala pesmu. Nije mi bilo lako da izguram sve, uprkos mom fizičkom stanju, ali sam se potrudila da publika to ne primeti - priča Marina, a nakon toga se osvrnula i na svoj ljubavni život.

Republika

Foto: Promo foto

Marina Visković, pevačica

- Srećan je čovek koji radi ono što voli i što ga ispunjava, kao i ja, takođe sam i vrlo porodična. Volela bih da se ostvarim kao majka i supruga, iako do sada nisam pričala o tome. Ne dešava se ništa, ali s obzirom na moje godine i okolnosti, bilo bi pametno da se u narednih par godina i to zaokruži. Zaboravljam sa kim su me spajali, ništa od toga nije istina. Uvek se trudim da svoj privatni život čuvam, kao i do sada, jer mislim da to nije ključna tema. Svi mi volimo da imamo nekog i budemo zaljubljeni, a sada bi trebalo i ja da se uozbiljim po tom pitanju. Moj tata je odustao od zeta, on zna da sam malo ćaknuta, sve mu je jasno! Uopšte se ne nada, on i dalje misli da ima 30, a ja 12 godina i super funkcionišemo - priča pevačica kroz smeh.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Pobednica pesme za Evroviziju, Ana Đurić Konstrakta

Na samom kraju, Marina je ispričala da je ispratila finale pesme za Beoviziju i da joj Konstrakta nije bila favorit:

- Sara Jo je fantastična, oduševila me je, stvarno se trudi. Ime pobednice ne mogu da izgovorim, pesma joj je jako čudna, to je nešto što se traži. Sa inovacijama si na granici da li je spektakularno ili bezveze, ali ako je publika tako odlučila, mislim da su uradili pravu stvar - rekla je Marina, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading