Videla sam svoju SAHRANU! Nada Obrić progovorila o NAJTEŽOJ životnoj borbi: Bilo je STRAŠNO!

Autor:

Zabava

06.03.2022

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Obrić se tri puta borila sa karcinomom.

Videla sam svoju SAHRANU! Nada Obrić progovorila o NAJTEŽOJ životnoj borbi: Bilo je STRAŠNO!

Foto: printscreen/TVPink

Nada Obrić je neko ko je je uspeo iz teške životne borbe da izađe kao pobednik, zbog čega joj se mnogi dive. 

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Nada Obrić u emisiji "Premijera - Vikend Specijal"

Naime, pevačica je gostovala u novoj epizodi emisije "Premijera - Vikend Specijal" pa je tako rešila da otkrije sve o svojoj borbi sa karcinomom, ali i razlozima zbog kojih je Nada prvi put progovorila o dvom zdravstvenom problemu 1999. godine.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Nada Obrić u emisiji "Premijera - Vikend Specijal"

- Imala sam tri karcinoma, tri puta na tri različita mesta... Nigde jedan s drugim veze nije imao, i evo me s vama večeras. Prvi put, kad sam 1999. imala karcinom, delile su me sekunde... Sve sam u poslednjem sekundu! Onda sam kod Minimaksa pokojnog otišla, on me je pozvao i prvi put sam progovorila tada o tome, bila sam prva javna ličnost koja je pričala o tome. Upravo iz nekakvih edukativnih razloga sam govorila o tome, jer bolest nije sramota, ne zna nikad niko šta ga sutra čeka... Bolest ne bira - priča Nada i dodaje da je jako teško izboriti se sa crnim mislima i lošim prognozama:

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Nada Obrić priča o borbi sa karcinomom

- Teško je i stvar je karaktera. Stvar je šta hoćete u životu, uvek, pa i u tome. Stvar je kad odete, taj sekund vam je jako bitan. Onda radite tako kako vam se kaže - sad je najteže kad čovek ostane noću sam sa sobom, a svi oko vas zaspu. Tada sam svašta mislila... Svašta se misli tada. Prvi put sam videla svoju sahranu - tačno sam znala gde ko stoji, ko mi govor drži... Bilo je strašno. Ne idem na sahrane jer me jako potrese, ali na jednu sahranu sam posle toga morala da odem. Kako sam ušla u kapelu, vidim kovčeg i zamišljam sebe unutra, jer sam trebala biti tu, u tom kovčegu... I počnem da jaučem na sav glas, ljudi ožalošćeni stoje zgranuti... Nije lako, ali ne sme se čovek predati ni u poslednjem sekundu. Ja sam tada videla moju ćerku koja je pronašla tog najboljeg urologa, profesora Fajkovića, jedan je od najboljih na svetu. Ostalo mi je još mesec i po, dva života, zato je morala da usledi ta velika, radikalna operacija... - priča pevačica, a iskustvo i događaje nakon prve operacije su joj zauvek ostali urezani:

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Nada Obrić priča o operacijama

- Posle prve operacije bila sam u apartmanu, u GAK-u, zaspala sam preko dana... Bila sam na takvom mestu koje ljudski um nije smislio reči kojima bih opisala tu lepotu gde sam ja bila. To je toliko lepo bilo, da ja kad sam došla sebi, kad sam se probudila, ja mrtva nesrećna što sam se vratila odande i probudila. Hoću još da spavam i idem tamo! Tu lepotu ne možeš da objasniš rečima! Druga dva puta, kad mi se to izdešavalo - ma, ja znam gde ja idem! - ispričala je Nada, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading