On mi je najveća ŽIVOTNA LJUBAV: Nada Obrić i dalje ŽALI za prvim suprugom, a onda se dotakla i DRUGOG braka! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.03.2022

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Obrić je otkrila sve o svojim brakovima.

On mi je najveća ŽIVOTNA LJUBAV: Nada Obrić i dalje ŽALI za prvim suprugom, a onda se dotakla i DRUGOG braka! (FOTO)

Foto: printscreen/TVPink

Nada Obrić je nakon potresne ispovesti u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" o svojoj borbi sa karcinomom, koju možete pročitati OVDE, pevačica je rešila i da se dotakne bivših muževa.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Nada Obrić u emisiji "Premijera - Vikend Specijal"

Naime, Nada se udavala dva puta, a ističe da joj je prvi suprug bio božanstven čovek, ali da je ipak nakon šestanest godina odlučila da stave tačku na taj odnos.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Nada Obrić priča o prvom suprugu

- Dva puta sam stala na ludi kamen, a sad - evo me sama. Prvi muž mi je bio božanstven čovek, sa njim imam dvoje dece. Imala sam sjajan brak sa njim, međutim energetski... On je izašao na jednu, ja na totalno drugu stranu i čitav život smo se razilazili. Šesnaest godina sam živela sa njim, šesnaest godina sam ga molila da se promeni jer ja tako ne mogu. Najbolji čovek na svetu, nikakvi poroci, ali ja hoću da kupim nešto, on meni kaže:"Nemoj, to ti je grozno, polako ćemo, sutra ćemo". To mi je dušmanin bio, moj mozak to nije mogao da shvati! Dođe s posla, brzo ruča, legne, odmori do dnevnika, promuva se po kući i ide da legne, jer sutra radi... A ja u to doba mislila sam da celu planetu mogu da držim na rukama. S njim sam ostala prijatelj do njegovog poslednjeg dana, i dan danas žalim za njim. On mi je bio najveća životna ljubav - ispričala je pevačica.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Nada Obrić, pevačica

Nada se potom dotakla i svog drugog braka i momenta kada je uspela da pomiri prvog i drugog muža.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Nada Obrić o drugom suprugu

- Kada sam se drugi put udala, uspela sam da pomirim prvog i drugog muža i odradim da taj prvi muž može da dolazi u moju kuću, gde sam živela s drugim mužem. Deca su bila sa mnom, pa da ne bi imala taj osećaj razvoda. Nije bilo lako, nemoj da se lažemo... To sam uradila zbog dece, ipak deca razvedenih roditelja... "Tata može da dođe kad hoće, idite i vi kad hoćete", a ne ono subota, nedelja. Drugi muž je tu bio vrlo korektan, ali... On je živeo po principu "oženjen sam, kao momak živim" - rekla je Nada, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading