Grom iz vedra neba! Željko dovodi Hrvata u Partizan, šta će reći Grobari?!

Autor:

Sport

04.03.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli naciljali veliko pojačanje.

Grom iz vedra neba! Željko dovodi Hrvata u Partizan, šta će reći Grobari?!

Foto: Starsport

Šarić i Hezonja

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja napustio je ekipu Uniksa, usled ratnih dešavanja u Ukrajini, a to je podgrejalo spekulacije o njegovom dolasku u Partizan.

Hrvatski as je slobodan u potrazi nove sredine, a društvene mreže "bruje" o tome kako će njegova naredna stanica biti upravo Humska! Pored ostalog, kao krunski dokaz navodi se izjava Hezonje iz 2012. godine, dok je branio boje U17 reprezentacije Hrvatske, a tom prilikom je poručio da mu je Partizan draži i od Cibone.

- Mnogi bi mi zamerili kada bih se preselio u Beograd, ali to me ne zanima. Svi misle da znaju sve, a zapravo ne znaju ništa. Svi smo ljudi od krvi i mesa. Ne znam ni jednog Srbina koji je divljak, svi su odlični ljudi. Čitao sam da me Dule Vujošević želi, ali i Barselona, i klubovi iz Grčke i Turske su zainteresovani za mene. Od svih njih Partizan mi je najdraži, čak mi je draži i od Cibone. Takve navijače kakve on ima nema niko. Pred njima moraš da daješ 300 odsto sebe. Uz sve to poznato je kako se u tom klubu radi sa igračima. Bio bi to dobar potez za mene - rekao je tada Mario Hezonja.

Republika

Foto: Starsport

Hezonja u Partizanu? Žoc na potezu

Podsetimo da je 27-godišnji krilni košarkaš bio peti pik na draftu, a u NBA je branio boje Orlanda, Njujorka i Portlanda. Da li je došlo pravo vreme da obuče crno-belu opremu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Rade

04.03.2022 12:20

IDEMO!!!

Lika

04.03.2022 18:59

Eto njega kod nas

Grobari

04.03.2022 19:46

Rekli bismo dobrodošao jer jedno brdo dva univerzuma