KO TO "GURA" ŽOCOV PARTIZAN? Pitali su Radonjića o Obradoviću, njegov odgovor izazvao je ODUŠEVLJENJE među Delijama!

Autor:

Sport

20.02.2022

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Radonjić posle osvojenog trofeja u Nišu.

KO TO "GURA" ŽOCOV PARTIZAN? Pitali su Radonjića o Obradoviću, njegov odgovor izazvao je ODUŠEVLJENJE među Delijama!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić nije krio zadovoljstvo činjenicom da su njegovi izabranici deklasirali Partizan i odbranili Žućkovu levicu. Crnogorski strateg je istakao da nije očekivao "gladak trijumf", dok je na pitanje o medijskoj pompi koja se podigla usled povratka Željka Obradovića na klupu crno-belih odgovorio da je strogo fokusiran na svoj tim.

Želim da kažem da smo čitav turnir igrali veoma dobro, konstantno u svim duelima. Večeras smo od početka protiv Partizana igrali dobro, tokom prvih 10 minuta nismo mislili da će ići tako glatko. Uspeli smo da napravimo razliku koja nam je omogućila da utakmicu privedemo kraju uz našu kontrolu - izjavio je Radonjić na konferenciji za medije.

Strateg Zvezde je upitan o kolegi iz suparničkog tabora, a odgovorio je u svom stilu, bez namere da podiže bilo kakve tenzije.

Ja bih se orjentisao na nas. Odigrali smo veoma dobar meč. Imali smo ogromne probleme zbog korone, kubirili sa povredama... Trebalo nam je vremena da stanemo na noge i da budemo bolji. Svi izazovi izuskuju veliki napor i energiju, a uz to imali smo pauzu koja nas je poremetila, pričajući o ovom deule treba imati pristup da smo došli dovoljno spremni, znali smo da možemmo da uradimo ono što nam je preko potrebno. Moje zadovoljstvo je veliko... Ne bih se bavio time što ste pitali. Ono što je meni bitno da se okrenemo onome što treba da radimo - ide Panatinaikos u Evroligi, pa Fenerbahče... - dodao je Dejan Radonjić.

Sjajnu rolu tokom finala u "Čairu" imao je iskusni plejmejker Stefan Marković, koji je za tek 13 minuta koliko je proveo na parketu postigao isto toliko poena.

Ne želim na taj način da anliziram stvari. Ovih četiri dana smo izgledali dobro timski. Svi igrači su dali doprinos. Ne želim da objašnjavam pojedinačno - skromno je poručio Pefi.

Republika

Foto: Starsport

Marković prezadovoljan timskom pobedom nad Večitim rivalom

Podsetimo da su Večiti rivali sada izjednačeni po broju trofeja nacionalnog kupa sakupljenih u vitrinama (po 11).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading