KRUNA KARIJERE: Za reprezentativca je spreman DŽAK PARA - seli se u Englesku!

Autor:

Sport

13.03.2022

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno je jasno da će predstojećeg leta najbolji fudbaler Borusije iz Dortmunda napustiti redove "Milionera".

KRUNA KARIJERE: Za reprezentativca je spreman DŽAK PARA - seli se u Englesku!

Foto: Tanjug/AP

Kako prenosi "Sportsmejl", norveški reprezentativac Erling Haland preseliće se na Ostrvo i postaće fudbaler Mančester sitija.

Po osnovu aktuelnog ugovora, Haland već sada može da potpiše ugovor sa novim poslodavcima. Samim tim otkupna klauzula u visini od 75 miliona evra bila bi aktivirana, a kako prenosi španska "Marka" ukupna visina transfera mogla bi da dosegne i punih 120 miliona evrospkih novčanica.

 

 

Međutim, posao između Halanda i ekipe Pepa Gvardiole u poslednjem trenutku mogli bi da pokvare madridski Real, Barselona, kao i minhenski Bajern koji će krenuti u lova na norveškog fudbalera ukoliko prva zvezda ovog kluba Robert Levandovski ne produži ugovor sa bavarskim klubom.

Kojem jatu će se Haland privoleti ostaje nam da vidimo, a kompletnu situaciju zakomplikovao je i britanski "Dejli Mejl" koji je najavio i interesovanje PSŽ-a.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading