UŠAO SA KLUPE I SKRATIO MUKE: Bajern teškom mukom stigao do BODOVA u FRANKFURTU!

Autor:

Sport

26.02.2022

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanični šampion Nemačke, ekipa minhenskog Bajerna grabi ka novoj tituli šampiona.

UŠAO SA KLUPE I SKRATIO MUKE: Bajern teškom mukom stigao do BODOVA u FRANKFURTU!

Foto: Tanjug/AP

U okviru 24. kola, minhenska ekipa ostvarila je trijumf na gostovanju u Frankfurtu.

Ponovo su Bavarci pružili ne baš zapaženu partiju i slobodno se može reći da se ekipa nalazi, ne toliko u rezultatskoj, koliko u igračkoj krizi.

Lider Bundes lige slavio je minimalnim rezultatom 1:0, a strelac pogotka bio je Leroj Sane u 71. minutu susreta. Treba napomenuti da je Sane u igru ušao samo četiri minuta ranije, zamenivši Zabicera.

 

 

U već pomenutom 71. minutu meča brznonogi krilni napadač pobegao je odbrani domaćina, usledio je pravovremeni pas Jozue Kimiha kroz sredinu i tu nije bilo spasa za golmana Trapa.

 

 

Nakon ovog trijumfa Bajern je lider nemačkog šampionata sa 58 osvojenih bodova, devet više od drugoplasirane Borusije iz Dortmunda, a "Milioneri" imaju i jedan meč manje odigran. Oni će u nedelju 27. februara gostovati ekipi Augsburga, ekipi koja se grčevito bori za opstanak u društvu najboljih.

Sa druge strane, ekipa našeg Filipa Kostića sigurna je u sredini tabele Bundes lige. Zauzimaju desetu poziciju sa 31 osvojenim bodom.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading