Krle RASKRINKAO zadrugare! Lažno se predstavljaju, MASKE PADAJU!

Autor:

Zadruga

15.03.2022

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krle progovorio o detaljima rijalitija, pa dao svoj sud o pobedniku ''Zadruge.''

Krle RASKRINKAO zadrugare! Lažno se predstavljaju, MASKE PADAJU!

Foto: Republika.rs

Stefan Krstović Krle napustio je petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' ove nedelje, a sada je sumirao utiske nakon izlaska i otkrio stvari koje možda mi nismo primetili.

- Definitivno jedno novo iskustvo za mene. Ova sezona će sigurno ostati upamćena po mnogome, trudio sam se da i ja doprinesem tome i zahvalan sam što mi se pružila prilika. Stekao sam lepa prijateljstva koja ću se truditi da negujem. Bilo je raznih dešavanja ali svakako da sam bogatiji za mnogo uspomena, lepih, šaljivih pa i emotivnih momenata - rekao je Krle i otkrio da li ga je ko razočarao u Beloj kući:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Krle o Zadruzi

- Razočarale su me neke osobe sa kojima sam se družio pre rijalitija, ali očigledno kada sa nekim provodimo 24h tek onda istinski tu osobu upoznamo.

Krle je otkrio i ko se po njegovom mišljenju lažno predstavlja.

- Ima mnogo njih koji se lažno predstavljaju, ali polako im padaju maske i siguran sam da ljudi to prepoznaju. Narod ne možemo prevariti - rekao je Stefan, pa dao svoju procenu o pobedniku ovogodišnje sezone.

Republika

Foto: Republika.rs

Krle o pobedniku Zadruge

- Neka pobedi najbolji! Za mene je to Stefan Karić, osoba koja je bila uz mene od početka i neko ko je pokazao svoje kvalitete i ostao dosledan sebi.

Krle je otkrio i da li se kaje za nešto što je uradio, izgovorio ili nije izgovorio.

- Neke situacije nas nateraju da izgovorimo ono što ne mislimo i odreagujemo u afektu. Zbog takvih situacija se jedino kajem ali nemam problem da se izvinim kada pogrešim što sam i radio kada je bilo potrebe za tim.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Krle o Moniki

Za sam kraj, dotakao se i svog odnosa sa Monikom, pa otkrio da li misli da bi se nešto promenilo u njihovom odnosu da se zadržao duže u Beloj kući.

- Naš odnos je bio turbulentan, ali svakako da mi je draga. Da li bi se desilo nešto više od prijateljstva, trenutno ne bih znao odgovor jer bi za to bilo potrebno vreme - zaključio je Krle za Pink.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading