Tara Simov CRNU MAGIJU bacila na Ša? Reperov drug u STRAHU: TE VRADŽBINE SE SKIDAJU NA POSEBAN NAČIN!

Autor:

Zadruga

15.03.2022

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Vladimir Ilić Ila otkrio je da je Tara Simov bacila crnu magiju na Ša.

Tara Simov CRNU MAGIJU bacila na Ša? Reperov drug u STRAHU: TE VRADŽBINE SE SKIDAJU NA POSEBAN NAČIN!

Foto: Instagram.com

Vladimir Ilić, prijatelj Nenada Aleksića Ša, sa kojim je reper nekada imao popularnu grupu  "Šaila", otkrio je detalje iz života repera, te otkrio da je Ša poludeo otkad je upoznao Taru Simov i izrazio sumnje da ga je omađijala. 

Printscreen

Vladimir Ilić otkrio detalje o Ša

- Otkako je Ša ušao prvi put u rijaliti ja ne mogu da ga prepoznam. Meni je nečuveno da se neko tako naglo promeni i dođe u situaciju da se sroza bez povratka. Skroz je pukao s mozgom! To nije čovek kog sam poznavao, a šta je razlog, to samo on zna. Valjda je normalno da osoba, kako stari, ide ka to me da se skrasi, bude u braku i da se smiri. On kao da proživljava novi pubertet. Tara Simov je devojka koja ga je promenila za 360 stepeni. Ne znam da li je u pitanju neka magija, neka vradžbina s njene strane, nisu ovo čista posla. Prvo sam pomislio da se samo dobro slažu, nekako su se držali zajedno, a onda sam video da to neće da izađe na dobro. Čuo sam priče da je bacila neke čini na njega. To nije dobro. Te magije se skidaju na neki poseban način, ne znam kako sve funkcioniše jer se nikad nisam bavio time niti verujem u sve to - rekao je Vladimir, pa dodao:

youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov i Ša

- Strašno je što smo došli do toga da ga cela nacija pljuje. Nisam se ranije oglašavao jer ne bih da budem deo bilo koje rijaliti-priče, ali pošto mi je bio prijatelj, mogu nešto da kažem. To je sada drugi čovek. Zamislite šta treba da vam se desi da onakvu vezu i brak razbijete zbog šou-programa?! To je nečuveno, ali on je punoletan čovek, neka sam odluči šta će i kako će. Tek će da oseti posledice svojih dela, odnosno nedela. Nisam tu nikome da sudim, pa ni njemu, ali s obzirom na to koliko smo bili bliski, stalo mi je da mu bude dobro. Mislim da ovo nije krajnja faza. Uvek će da juri klinke, to je sigurno.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
jasna

15.03.2022 14:58

sve je lay ya taru to nije istina ali ya dalilu jeste