LAŽNI BIZNISMEN se ušunjao u porodicu Kulić! Otkrivena istina o zanimanju Miljaninog dečka, OBMANUO SVE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.03.2022

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović laže da je biznismen, Miljanin dečko obmanuo sve.

LAŽNI BIZNISMEN se ušunjao u porodicu Kulić! Otkrivena istina o zanimanju Miljaninog dečka, OBMANUO SVE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović

Miljana Kulić se vratila u Belu kuću i to sa novim dečkom Nenadom Macanovićem kog zove ''Bebice'', a za kog tvrdi da se bavi preduzetništvom, te da je vlasnik sedam stanova i da se bavi izgradnjom zgrada.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana sa Nenadom u Zadruzi

Međutim, kako se navodi, istina je da je Nenad serviser klima uređaja u jednom servisu u Beogradu. Naime, ekipa Paparaco lova ga je uhvatila tokom vožnje gradom i to pikapom sa oznakom firme u kojoj je zaposlen kao serviser.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Nenad Macanović serviser

Inače, Nenad je razveden i ima dvoje dece. Miljana je ispričala da ga je upoznala u cvećari njegove sestre i majke, a da on nije znao do tada ko je ona. Mama i sestra su ga pozvale da dođe u cvećaru kako bi upoznao Miljanu, a on je posle toga ponudio Miljani da bude kod njega, što je ona i pristala i nekoliko dana spavala kod njega u stanu, nakon čega se rodila ljubav.

- Mi smo već tri meseca zajedno. Moji roditelji su neutralni, nemaju komentar. Neće da se mešaju u moj izbor - rekao je Nenad.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ljiljana

15.03.2022 14:22

Hahaha. Zato sam uvek pisala za njega ovako "bizmismem". Ali i ovo ko još veruje Kulićkama. Makica više laže i od Miljane. A on bednik baš se usrećio sa njima. Lepu priču su smislili, samo da im još neko i poveruje!!! 😂😂😂😂😂🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Odgovori 28 5
Ana

15.03.2022 14:28

Nije biznismen obmanuo Kuliće nego je Miljana ka i uvek do sada izmislila gomilu laži. Majka Marija, kao i uvek do sada, prikriva Miljanine laži. Sve za novac!

Odgovori 25 1
Dr "Frojd"

15.03.2022 15:31

Da je znao ko je ona, pobegao bi daleko, na vreme. A njena makica i ona slozile pricu o njemu misleci da ce druge napraviti ljubomornima . Boli nekoga briga i za nju i za njenog partnera. Bolje da se lecila nego sto javno naskace na one koji joj se dopadaju.

Odgovori 24 9