Dejanov otac ŽESTOKO OPLEO po Sandri Rešić! Goranu PREKIPELO, pa udario na najveću podršku sina: NE ZNAM ŠTA HOĆE VIŠE OD NJEGA?!

Autor:

Zadruga

10.03.2022

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Dejana Dragojevića se oglasio povodom moguće trudnoće Aleksandre Nikolić, pa žestoko potkačio i Sandru Rešić.

Dejanov otac ŽESTOKO OPLEO po Sandri Rešić! Goranu PREKIPELO, pa udario na najveću podršku sina: NE ZNAM ŠTA HOĆE VIŠE OD NJEGA?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danima unazad glavna tema u Beloj kući jeste potencijalna trudnoća Aleksandre Nikolić, koja se nedavno požalila Dejanu Dragojeviću sa kojim je u emotivnoj vezi da ima simptome blagoslovenog stanja. Sada se oglasio i Dejanov otac, Goran Dragojević koji je prokomentarisao celokupnu situaciju.

- Ako zatrudni, šta bih ja tu mogao, ja njega podržavam u svemu, samo da je došao sebi... Videli se da su se baš zavoleli, drže se zajedno, slatki su mi baš. Samo da se oporavio i rešio onog zla - rekao je Goran, a onda se dotakao i Dejanovog odnosa sa Sandrom Rešić koji se pogoršao, a spekuliše se i da je pevačica zaljubljena u Dragojevića i da namerno provocira Aleks.

Foto: facebook.com/printscreen

Goran Dragojević o dešavanjima u Zadruzi

- Ne znam šta je očekivala od njega? Možda malo glumi, malo preteruje... Mislio sam da je ona malo drukčija, razočarala me je. Teši Deju, a ovamo očekuje ne znam ni ja šta. Jeste ona njemu pomagala, ali ne znam šta sad od njega očekuje i hoće - zaključio je Goran za Pink.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jasna

10.03.2022 20:28

sve ste upravu to je jedna ostrokondya

Vlada

11.03.2022 06:05

Ne zna ni ona šta hoće.