CAR IZNEO BRUTALNE UVREDE NA RAČUN ZADRUGARA: Ubeđen da je GEJ i da se muva sa OVIM članom PRODUKCIJE, SRAMNA izjava izazvala ZGRAŽAVANJE javnosti! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.03.2022

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Osmakčić su zanemeli slušajući šta Car izgovara

CAR IZNEO BRUTALNE UVREDE NA RAČUN ZADRUGARA: Ubeđen da je GEJ i da se muva sa OVIM članom PRODUKCIJE, SRAMNA izjava izazvala ZGRAŽAVANJE javnosti! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car nastavlja sa svojim brutalnim uvredama i optužbama na račun pojedinih zadrugara, a sada je udario i na člana produkcije.

Naime, snimak iz pušionice koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram, a na kom Filip Car optužuje da sečlan produkcije i poznati DJ Neba, koji svakog utorka gostuje kod njih na žurki, zaljubio u jednog zadrugara i zbog njega pušta određene pesme i tajno ga želi, razbesneo je javnost koja i dalje ne shvata odakle mu pravo tako nešto da priča.

 

 

Zadrugari koji su se nalazili sa njim u pušionici, Dalila i Osmakčić, su ga sve vreme utišavali i smirivali da ne izgovara takve stvari i da to nije u redu budući da mu on ništa nije skrivio, a on je nastao u svom maniru da iznosi bljuvotine.

Filip ni u jednom trenutku nije izgovorio ime i prezime zadrugara na koga se ovo odnosi, a mi možemo samo da nagađamo, budući da je poznato da su tokom svake žurke Dino i Mateja nerazdvojni sa di džejem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Vlada

30.03.2022 07:19

Što gore to bolje za rijaliti. Kriminalac nema pravo da optužuje druge za bilo šta i ne treba mu ništa verovati.

Odgovori 14 0
Dragica

30.03.2022 09:07

Ne slušam šta kriminalci lazu.

Odgovori 10 0
Milan

30.03.2022 09:19

Krivo misli da je ceo svet pokvaren kao on.

Odgovori 11 0
kapetan Dragan

30.03.2022 09:29

Pogledajte mu tetovazu na listu lijeve noge. Ustaska sahovnica pocinje sa prvom bijelom bojom