Huso Mujić BRUTALNO opleo po ćerki: Dalila bi opet da jaše Cara, ali on je neće!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalilin otac žestoko udario na ćerku i šokirao.

Huso Mujić BRUTALNO opleo po ćerki: Dalila bi opet da jaše Cara, ali on je neće!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TV Pink

Otac zadrugarke Dalile Dragojević Huso Mujić, zgrožen ćerkinim ponašanjem u rijalitiju, ne može da joj oprosti što je prelazila Filipu Caru preko svih uvreda koje je uputio njoj i njenoj porodici, misli da bi ona i sada bila u stanju da se prepusti strastima s njim, samo što to on više neće. Dalilin otac kaže da je njena majka Emina već tužila Hrvata za uvrede koje se odnose na nju, dok i on planira da angažuje advokate.

- Dalila bi opet da jaše Cara, ali on je neće. Meni je drago zbog toga jer nas je dovoljno sve ponižavao, ne znam kako je moja ćerka mogla da mu sve vreme prelazi preko najgorih uvreda i toliko ponižava i sebe i sve nas zajedno. Nije mi svejedno kada čujem da vređa mene i celu moju porodicu pred milionima ljudi koji gledaju to na televiziji, kao i moja familija. Pokušao sam da joj malo skrenem pažnju na to kada smo se čuli i mislim da su moje reči urodile plodom, da se malo ipak osvestila. Nije mi lako kad je gledam kako plače. Dete mi je... Njega ne razumem. Mislim da on nije sav svoj, prvo vređa, posle se kaje i pravda. Ne bih voleo nikako da ga sretnem jer bi sto posto bilo nekog belaja - jada se Mujić i kaže da će se s Hrvatom obračunati sudskim putem.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

 

 

Huso: Dejana nisam preboleo

Iako ne veruje da je to više moguće, Huso kaže da je bivši zet Dejan i dalje dobrodošao u njegovu kuću. U priče da on, navodno, šalje Dalili tajne poruke ne veruje.

- Ja bih bio najsrećniji čovek da je to istina, ali mislim da nije, nego da im to podmeću tamo. Rekao sam i stojim iza toga da je Dejan dobrodošao kod mene. Njega nisam preboleo. Voleo bih da se vrate zajedno u Šepak - poručio je Dalilin tata.

- Dalilina majka Emina ga je već tužila za sve što je javno rekao za nju. I ja planiram da angažujem advokate, malo sam se pokolebao kada je Dalila poručila da ga tužimo, pa kasnije to povukla, nisam hteo zbog nje, ali sada hoću. Moraće da odgovara za sva poniženja i uvrede koje je uputio i njoj i meni i celoj našoj porodici - zaključuje Huso.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Marija: Miljana je operisana, čeka da joj prorade refleksi

Miljana Kulić izašla je pre dva dana iz "Zadruge" da bi imala operaciju noge, a njena majka Marija Kulić oglasila se nakon intervencije i otkrila da su prezadovoljni kako je sve prošlo.

- Sve je u najboljem redu. Ona je sarađivala i doktori su prezadovoljni. Intervencija je rađena u spinalnoj anesteziji i sada se čeka samo da joj prorade refleksi. Sada je najvažnije da vodi računa i da se ne oslanja na operisanu nogu. U bolnici će biti kratko i vraća se u "Zadrugu" - kaže ona.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Lelica

23.03.2022 17:27

Kada otac ovako izjavi o svojoj kćerki, onda i ne čudi kakva je ona.

Irma

23.03.2022 21:02

Dalila ima vise jahanja od Djon Vejna

Guro

23.03.2022 21:42

U pravusi,debila je vise konja uzjahala nego Djon Vejn

jasna

24.03.2022 13:48

STARI ne haj vise shvati cerka ti je KURVA