Palo pomirenje! Car i Dalila završili u krevetu, pa pod jorgan planinom razmenjivali nežnosti! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.03.2022

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević i Filip Car sinoć su se pomirili u krevetu.

Palo pomirenje! Car i Dalila završili u krevetu, pa pod jorgan planinom razmenjivali nežnosti! (VIDEO)

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car su se svađali sinoć i vređali zbog kako je Car rekao njenog izazovnog igranja kraj bazena, pale su i uvrede, a onda su odlučili da spuste loptu i porazgovaraju u pušionici.

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević pod jorganom

Nakon razgovora, njih dvoje su završili u istom krevetu, gde su sudeći po zvukovima razmenjivali nežnosti i ljubili se.

 

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dr "Frojd"

24.03.2022 07:46

Stoka lazljiva koja je nedosledna svojih izjava. Kako ih vise nije sramota da lazu ? To su zivotinje koje se pare, pa se onda svadjaju, pljuju ,vredjaju, pa , kazu " NIKAD VISE zajedno " , a onda se opet sexaju. I, tako u krug. Sramote i svoje porodice. Bljuje nam se od ovih propaliteta i njihovog laganja. Ne cenzurisite, jer, ovo su cinjenice.

Odgovori 16 3
Ana

24.03.2022 08:50

Ovo je očekivano i ponavljat će se do kraja Zadruge. Dve osobe bez karaktera, ponosa, stava, poštovanja...Imaju po skoro 30 godina, ništa u životu nisu postigli, nemaju ni bogate roditelje pa su mogli malo duže da se provode i evo, sad će nešto konačno raditii i prestati sramotiti roditelje. Ne, ništa od toga, oni mogu samo da se vuku po rijalitijima kao i Matora. U Crikvenici majka plače, sestru sramota, a u Šepku prete tužbama i sudovima. Smešno i žalosno, a Dalila i Filip zalivaju se utorkom alkoholom i kao tinejdžeri traže se u rečima pesama da bi plakali. Imbecilno! Narod pak zanima, da li je Zijad ili Dejan i da li će postiti (trebalo bi postiti i od hrane i od sexa )? Sve je već odavno postalo ponavljanje kadra, sad samo Đedović treba pronaći način kako da pinovo ubaci Rešićku u glavni kadar. Pokušava preko Aleksandre ali mu Dejan radi blokade. Usoet će Đedivić, Aleksandra je priglupa.

Odgovori 10 5
Mašs

24.03.2022 18:27

Ova što pere noge u sudoperi, jadnica nije imala s... par dana pa je jedva dočekala da joj priđe. Joj jadan li je njen Huso, nije ni čudo što čovek često zaglavi na hitnoj. Pored takve profuknjače dobro je i živ