Optužen za POKUŠAJ SILOVANJA! Šokantno RASKRINKAVANJE Mihića, zadrugar POBELEO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.03.2022

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Mihić optužen je za silovanje.

Optužen za POKUŠAJ SILOVANJA! Šokantno RASKRINKAVANJE Mihića, zadrugar POBELEO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Lepi Mića ušao je u raspravu sa Stefanom Mihićem i tom prilikom izneo tvrdnje koje su pokrenule opšti haos za crnim stolom pred kamerama rijalitija "Zadruga 5".

- Da li si ti pokušao da siluješ tvoju devojku? - upitao je Mića Mihića.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Lepi Mića pitao Stefana Mihića o silovanju devojke

- Ja nisam glup nimalo, druže. Ti si jako prost i nastavi da vređaš slobodno. Ti vređaš ljude i praviš još veći problem. Ja nemam problem sa kamatašima. Ja nikome nisam dao 500 evra - rekao je Mihić.

- Zakuni se, pseto jedno! Sa čime si i koga si častio sa iznosom od 500 eura? Pseto ljudsko, pseto - rekao je Mića.

- Nikoga nisam častio - rekao je Stefan

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Stefan Mihić optužen za silovanje

- Ti si klošar i štene i narkoman, ološ, diler i klošar. Devojke pi*ajte se po njemu. Oni su za tebe moralne gromade. Čovek se kune u majku i laže, pseto narkomansko! Ti si silovao svoju devojku od 16 godina - rekao je Mića.

- Ja se branim, nisam mu rekao ništa ružno. Samo jedna stvar, ja imam pravo, ako me enako nazove narkomanom i silovateljem, imam pravo da se odbranim. Ja trošim sto hiljada eura za mesec dana, samo da te obavestim. Ovde si vređao sve za ovih pet sezona. Pazi da se ne šlogiraš. Ti si seljak čovek, ništa ne znaš o životu. Ja sam ti dao dva duksa da ja ne bi imao šta da nosim. Ti hoćeš od porodičnog sastanka da napraviš svađa - rekao je Stefan.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Stefan Mihić i Lepi Mića svađa

- Ti pseto, kuneš se i lažeš. Dečko živi kod tate u stanu a ima 32 godine. Ti si konzument! Živiš kod tate, mrš. Idi živi kod tate, prodaj i taj stan, sve si prodao, klošaru jedan. Prodao si sve što je tvoj tata imao! Ti si prodavac tuđe imovine, prodana dušo, prodao si sve! Ja kažem kaži taji, je*ao te Dubai - dodaje Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading