Planiran ATENTAN na Lukasa, iznajmljen SNAJPER i METAK U ČELO? Aca dobio PRETNJE da mu se sprema MASAKR na koncertu! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.03.2022

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas dobio je jezive pretnje, a sada se oglasio i otkrio sve!

Planiran ATENTAN na Lukasa, iznajmljen SNAJPER i METAK U ČELO? Aca dobio PRETNJE da mu se sprema MASAKR na koncertu! (FOTO)

Foto: republika/Aleksandra Dimić

Estradni umetnik i pevač Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas pripremio je nesvakidašnji koncert i žurku, no izbili su neočekivani dramatični momenti. Naime, Lukas će nastupiti na gradskom Trgu u Šapcu, a pojavili su se i pojedini nezadovoljni meštani koji su napravili opštu frku. 

Međutim, nezadovoljni pojedinci otišli su korak dalje pa su tako spremni da pucaju iz spajpera na popularnog pevača. Naime, na Lukasa je spreman atentan, a sada su otkriveni svi detalji skandala. Ispod objave na stranici stoji komentar sledeće sadržine:

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Aca Lukas

 

- Treba ga skinuti spajperom, smeće jedno,i onaj ko ga je doveo u grad – napisao je izvesni Ivan.

Lukasov tim se oglasio ovim povodom i otkrili su šta se zaista desilo:

Republika

Foto: ST/ V. Lukić

Aca Lukas Beovizija

 

Mi smo sutra u Šapcu za sve građane tog lepog grada i sigurno nas neće uplašiti nasilni pojedinci koji veruju da treba ljude ubijati snajperima po ulici. Nažalost ovi pojedinci su povezani sa Đilasom i Zelenovićem i neka istražni organi rade svoj posao. Mi ćemo svim Šapčanima prirediti jedno lepo i nezaboravno veče ispunjeno muzikom - rekli su za Vesti onlajn.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading