BIVŠA ZADRUGARKA PROMENILA IME: Više nije Zerina Hećo, a detalji iz njenog PRIVATNOG života ŠOKIRALI SU JAVNOST! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.03.2022

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka promenila ime, više nije Zerina Hećo!

BIVŠA ZADRUGARKA PROMENILA IME: Više nije Zerina Hećo, a detalji iz njenog PRIVATNOG života ŠOKIRALI SU JAVNOST! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivša zvezda Zadruge Zerina Hećo ekskluzivno za „Rijaliti plus“ otkriva detalje iz svog privatnog života i bajke koju trenutno živi sa svojim suprugom Karlosom. Dotakla se i svadbenog veselja koje će biti organizovano u maju, ali nam je ispričala kako je došlo do toga da menjajući životne navike i stil života, promeni i svoje ime.

- Moram vam priznati da sam presrećna, uživam u svakoj sekundi sa svojim suprugom Karlosom Kandolom, koji mi je promenio život iz korena, imam i novo ime, zovem se Atina Zerina Kandola - rekla je Zerina na samom početku našeg razgovora, i dodala kako je došlo do toga da promeni ime:

- Kada mi je promenio život moj sadašnji suprug, koji je Grk, prvo što mi je rekao bilo je: „Ti si prelepa, puna istorije i jaka kao Atina“! Tako je došlo do toga da promenim i svoje ime - istakla je bivša učesnica rijaliti programa, i otkrila kada će biti svadbeno veselje pošto je već postala gospođa Kandola.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Zerina Hećo i njen muž Karlos Kandola

 

- Karlos i ja smo već venčani, a veliku svadbu ćemo napraviti u maju na Mikonosu. Sa sigurnošću mogu reći da će to biti jedno prelepo slavlje uz sve moje drage ljude, koji će tog dana doći da uveličaju moju sreću s njim - ponosno je rekla Atina i otkrila detalje svadbe.

- Veselje će imati svoju priču, vodimo računa oko svega, odlučili smo da napravimo miks tri kulture, biće to nešto neviđeno i jedinstveno do sada. Venčanice su već spremne, a imaću ih tri tog dana - istakla je ona, i otkrila kako su se upoznali ona i njen sadašnji suprug.

- Naše upoznavanje je bilo sudbina, sreli smo se u Beogradu sasvim slučajno, a znala sam da je on čovek mog života čim sam ga videla - otkriva nam zaljubljena Atina Zerina, i dodaje da joj je život pored Karlosa postao bajkovit.

Republika

Foto: Printscreen Instagram/Zerina Hećo

Zerina Hećo

 

- Svi znaju koliko sam ja propatila u životu, a on se našao u pravom trenutku da sve to promeni. Moj život je preko noći postao bajka - rekla je ona i spomenula svoje trenutno zdravstveno stanje.

- U Atinu sam se preselila 3. januara i od tog momenta živim jednu sasvim drugačiju priču. Karlos se pobrinuo za sve kada sam ja u pitanju. Moje zdravlje je sada odlično, on se brine oko svega. Ne mogu da opišem rečima sve ovo što sam doživela s njim za vrlo kratko vreme. Zvuči nerealno, ali eto, dešava se. Valjda sam i ja zaslužila da posle 30 godina života budem srećna - kaže ona i dodaje da je njena ćerka prihvatila njenog novog muža.

- Moja ćerka Sarah ga je odlično prihvatila, isto kao i on nju. I dalje su u fazi upoznavanja, ali za sada to sve ide nekim svojim tokom - završila je Atina razgovor za „Rijaliti plus“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Panda

29.03.2022 13:10

Do sada nas je sve lagala. Za ovo joj ne verujem. Sačekaću.

Pirke

30.03.2022 08:56

Doticna je psihopata.... Daj boze da sastave dva meseca..