LEZBO AKCIJA UŽIVO U ZADRUZI: Mima Šarac ZAVUKLA ruku u zadnjicu Deniz Dejm, OMRSILI joj se prstići! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.03.2022

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm uhvaćena je u vreloj akciji sa Milanom Mimom Šarac!

LEZBO AKCIJA UŽIVO U ZADRUZI: Mima Šarac ZAVUKLA ruku u zadnjicu Deniz Dejm, OMRSILI joj se prstići! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti ,,Zadruga 5" pomerio je do sada sve granice kada su u pitanju međuljudski odnosi, pa čak i oni za koje nismo ni slutili da mogu da se dese. Pred kamerama smo imali priliku da vidimo tuče, nasilje, pljuvanje, veridbe, venčanja, intimne odnose kako između hetero, tako i između homoseksualne grupacije ljudi. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga 5 uživo

 

Ovaj TV format gotovo je svako u životu bar jednom pogledao, a sada su isplivale fotke koje su šokirale javnost. Naime, kontroverzna učesnica iz Slovenije, Deniz Dejm, već je imala intimne odnose sa muškarcima, a sada je odlučila da to proba i sa devojkom. 

 

Tokom jedne emisije Deniz je sedela tik uz Milane Mime Šarac, te ju je ona mazila po leđima. No, u jednom trenutku Mimi su ruke krenule ka zadnjice Dejmove, pa joj je zavukla prste u gaćice. Deniz to nije smetalo, a kamere su zabeležile ovaj šokantan prizor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading