MORBIDNA ŠALA Dejana Dragojevića zgrozila javnost: Kada budete videli ovaj kadar neće vam biti dobro, napokon POKAZAO PRAVO LICE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.03.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević pokazao je pravo lice na morbidan način!

MORBIDNA ŠALA Dejana Dragojevića zgrozila javnost: Kada budete videli ovaj kadar neće vam biti dobro, napokon POKAZAO PRAVO LICE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić su nakon jednog od razgovora odlučili da se malo zabave, pa su to učinili na veoma morbidan način. Naime, njih dvoje su uzeli invalidska kolica koja koristi Miljana Kulić zbog povređene noge, koju će uskoro i da operiše, te su se, kao dva poremećena slučaja, gurali i kreveljili u njima.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

 

Prvo je Dragojević odlučio da provoza Aleks ukrug oko crnog stola. Tom prilikom je ubrzavao, dok se ona smejala, pa je došlo vreme da obrnu uloge. Dejan je to prvo odbijao, pa je potom ipak seo. Aleks se ovog puta nije pokazala kao iskusan vozač, kao Dejan ili Nenad Macanović, koji se usavršio vozeći Miljanu, ali je to nije sprečilo da nastavi s ovim uvrnutim načinom da se oboje zabave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Alisa

20.03.2022 17:47

Nikom se nisu izrugivali,jednostavno ljudi hoce ubit dosadu i zabavit se Budite vi tamo zatvoreni mesecima,pa da vidimo sta cete vi raditi. 🤦‍♀️

Odgovori 14 7
Nesa

20.03.2022 21:46

Ma bas su mi bili smesni.Kao deca su.Nista ovde,niko lose ne vidi.Sto kaze da im vreme prodje.