Velika TAJNA Lepe Brene isplivala na videlo, da li Boba zna za ovaj detalj o njenoj prošlosti? Pevačica je o ovome ćutala TRI DECENIJE!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

20.03.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena sakrila je veliku tajnu od javnosti, a sada je ona otkrivena.

Velika TAJNA Lepe Brene isplivala na videlo, da li Boba zna za ovaj detalj o njenoj prošlosti? Pevačica je o ovome ćutala TRI DECENIJE!

Foto: ATA Images

Lepa Brena

"Velika mama" estrade svakako da je bila kantautorka i tekstopisac Marina Tucaković, koja je mnogim poznatim ličnostima napravila ,,ličnu kartu", sa kojom su se predstavili publici i vinuli u estradno nebo. Marina je nakon duge i teške bolesti, sa kojom se borila godinama unazad, preminula iznenada, a sa tom činjenicom se mnogi još uvek nisu pomirili. Marina je bila izuzetno voljena i cenjena među svojim prijateljima, a kako i ne bi, kad je mnogima pomogla da naprave vanserijske karijere. 

Republika

Foto: youtube.com

Marina Tucaković

 

Između ostalih sa kojima je sarađivala, na njenom spisku našla se svojevremeno i pevačica Lepa Brena. Iako se nisu mnogo pojavljivale u javnosti zajedno, poznato je da je Tucakovićeva napisala za Brenu mnoge hitove, koji se i danas traže na veseljima. Jedna od njih je i ,,Sitnije, Cile sitnije", iza koje se krije velika tajna. 

 

 

Poznato je da je Marina inspiraciju pronalazila u stvarima koje je opuštaju, a između ostalog jedna od aktivnosti bila joj je i opuštajuća zimnica. Dok je pravila zalihe za zimu, Marini bi obično nadošla inspiracija, koju je ona iskoristila i napravila hit. No, iza Brenine pesme se krije nešto drugo. Portal Republika.rs saznao je tajnu koja je skrivana, odnosno kako je nastala pesma koju Brena i danas vrlo rado izvodi. 

Republika

Foto: Youtube/ K1 Televizija

Marina Tucaković

 

- Marina je volela da piše pesme, inspiracija bi joj nadolazila dok je spremala zimnicu, a taj Brenin hit je nastao sasvim slučajno. Nešto je ona pevušila, kao i inače, i onda je videla njenu macu Cileta, pa je tako i nastao tekst. Mislim, stvarno je žena bila genijalna, pronalazila je inspiraciju u svemu, bila je toliko ispred vremena, tekstovima je pomerala sve granice - otkrio je izvor za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading