VRATIO GA NA FABRIČKA PODEŠAVANJA: Murinjo ISPROZIVAO bivšeg trenera Crvene zvezde!

Autor:

Sport

20.03.2022

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Rome i Lacija u nedelju od 18 časova igraju novi derbi Dela Kapitale, a uoči njega je veoma zanimljivu izjavu daotrener Vučice Žoze Murinjo.

VRATIO GA NA FABRIČKA PODEŠAVANJA: Murinjo ISPROZIVAO bivšeg trenera Crvene zvezde!

Foto: Tanjug/AP

Novinari su Posebnog na konferenciji uoči meča sa gradskim rivalom pitali da prokomentariše izjavu Zdenjeka Zemana, koji je rekao da je Lacio favorit.

Da li zaista očekujete da trener koji je osvojio 25 trofeja u karijeri odgovori nekome ko je dvaput bio pobednik Serije B? Da me pitate nešto što su rekli Đovani Trapatoni ili Fabio Kapeolo rado bih vam odgovorio, ali Zeman... Molim vas, ne mogu - odbrusio je Murinjo.

Inače, Zeman trenutno vodi Fođu u Seriji C, a tokom 2008. godine je kratko sedeo na klupi Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Zdenjek Zeman tokom predstavljanja na "Marakani"

Podsetimo, Murinjo i Zeman su već imali sukob mišljenja pre deset godina, kada je sve završeno u sličnom tonu kao i sada.

- Murinjo je veliki motivator, ali je osrednji trener. Svi njegovi timovi igraju defanzivno i cilj im je da neutrališu protivnika. U pogledu unapređivanja fudbalske igre ništa se nije desilo godinama, ako se izuzmu blistavi primeri Barselone i španske reprezentacije. Ogromna većina klubova više brine kako da spreči protivnika da je pobedi nego što misli kako da pobedi. Zar primer za to nije Čelsi, koji je osvojio Ligu šampiona - rekao je tada Zeman.

Uvažavam svako mišljenje o meni, pa tako i mišljenje Zdenjeka Zemana. Ali, ko je on? Gde igra? Nisam znao da je postao trener Rome. Sada sam na odmoru pa imam slobodno vreme da pogledam na Guglu ko je Zeman - bio je Murinjov odgovor 2012. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading