SUDIJA NAPRAVIO SKANDAL: Produžio meč 15 minuta i ĆUTAO dok su domaćini TUKLI Zvezdinog golmana koji im je sve BRANIO! Reagovala BOLNIČKA KOLA!

Autor:

Sport

20.03.2022

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vršca i Radničkog iz Sombora sastali su se u derbiju 18. kola Srpske lige Vojvodina, a centralna figura meča bio je golman gostiju Marko Ćopić.

SUDIJA NAPRAVIO SKANDAL: Produžio meč 15 minuta i ĆUTAO dok su domaćini TUKLI Zvezdinog golmana koji im je sve BRANIO! Reagovala BOLNIČKA KOLA!

Foto: Starsport

Marko Ćopić

Vrščani su prvi na tabeli i bili su favoriti za pobedu u duelu sa gostima iz Sombora, ali to bi možda i bilo tako da na golu Radničkog nije stajao izuzetno raspoloženi Marko Ćopić, inače golman Crvene zvezde koji je na pozajmici u srpskoligašu.

On je svojim fantastičnim intervencijama sačuvao mrežu netaknutom, pa je meč završen rezultatom 0:0.

Ćopić je odigrao utakmicu karijere, pošto je domaćim igračima odbranio dvocifren broj zicera. Koliko je Marko ubio u pojam domaće igrače i navijače, jasno oslikava situacija da su se posle svake njegove nove bravure svi prisutni krstili ne verujući šta čovek sve brani.

Frustracije su igrači Vršca pokušali da izleče tako što su vremenom počeli u svakoj mogućoj situaciji da udaraju Ćopića, a čak su ga i kolenima tukli u nekoliko navrata.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

 

Tada je na scenu stupio glavni sudija Filip Todić iz Vrdnika.

On ni na jedan udarac koji je primio Ćopić nije odreagovao, a još je na sve to bez ikakvog razloga odlučio da utakmicu produži 15 minuta!

Na kraju, kada je Marko Ćopić isprebijan do te mere da nije mogao da stoji na nogama, umesto sudije koji bi trebalo da ga zaštiti reagovala su bolnička kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading