TRAGEDIJA koja je naslutila SVIREPO UBISTVO Ksenije Pajčin: Mračna strana Filipa Kapisode, RALJE SMRTI su ga pratile gde god da se pojavi! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.03.2022

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kseniju Pajčin zadesila je velika tragedija, pre nego što ju je Filip Kapisoda ubio!

TRAGEDIJA koja je naslutila SVIREPO UBISTVO Ksenije Pajčin: Mračna strana Filipa Kapisode, RALJE SMRTI su ga pratile gde god da se pojavi! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko maneken Filip Kapisoda lakše su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se desla 2010. godine u selu Lisovići kod Barajeva. Do nesreće je došlo kada je „reno megan” kojim je upravljao Filip proklizao, sleteo sa seoskog puta i udario u trafo-stanicu.

- Dobro smo prošli. Imam nekoliko šavova na glavi i moram da mirujem dva-tri dana. Auto je potpuno uništen - rekla je za „Blic” Ksenija Pajčin juče nakon izlaska iz Urgentnog centra, gde su Filipu i njoj ušili posekotine na glavi.

Republika

Foto: Youtube

Filip Kapisoda i Ksenija Pajčin

 

Pevačica je juče ujutru sa dečkom Kapisodom i psom Milisavom, patuljastim pinčom, krenula ka svojoj vikendici u Lisoviću, koja se nalazi nedaleko od kuće u kojoj je sniman šou „Farma”.

- Filip je vozio normalnom brzinom i ništa nije kriv, ali taj put je užasan. Naišli smo na led, skliznuli s puta i udarili o trafo- stanicu. Glavu sam razbila o šoferšajbnu. Milisava sam držala sa obe ruke, pa nisam uspela da se pridržim i nekako izbegnem jak udarac glavom - priča Ksenija.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Filip Kapisoda

 

Ksenija i Filip po izlasku iz smrskanog automobila pomoć su potražili u obližnjoj kući.

- Probudio nas je jak udarac. Pogledala sam kroz prozor i videla Kseniju i njenog dečka da izlaze iz belog automobila. Primili smo ih u kuću, da se ugreju i sačekaju lekare. Bili su malo potreseni, ali su normalno razgovarali. Posle desetak minuta ekipa Hitne pomoći prevezla ih je u bolnicu - kaže devojka koja nije želela da se predstavi.

Na mesto nesreće ubrzo su došle i dve patrole saobraćajne policije koje su započele uviđaj. Kako saznajemo, Filip Kapisoda nije imao alkohola u krvi, a uzrok nesreće je led na kolovozu. Ipak, u saobraćajnoj policiji ne isključuju podnošenje krivične prijave protiv manekena, zbog ugrožavanja saobraćaja i činjenice da je pevačica zadobila lakše povrede.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda

 

- Ako se uviđajem ustanovi da je Filip Kapisoda vozio neprilagođenom brzinom i podnesemo krivičnu prijavu, pitanje je da li će to tužilac prihvatiti. U praksi, najčešće ne dolazi do sankcionisanja ovakvih prekršaja jer nema težih posledica - kažu u saobraćajnoj policiji.

Meštani sela Lisović kažu da poznata pevačica često dolazi u vikendicu koju je sagradio njen otac pre više od 20 godina.

Ksenija Pajčin je u maju 2004. takođe imala saobraćajnu nesreću kod Sjenice kada se sa nastupa u Novom Pazaru vraćala u Beograd. Tada je ona vozila, a s njom su u kolima bile dve igračice. Sve tri su prošle sa lakšim povredama posekotinama i modricama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading