Preko noći je postala POPULARNA, a onda je NESTALA: Pevačica se udala u TAJNOSTI, živela je život bez SKANDALA, a evo kako sada izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.03.2022

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Brocić se povukla iz javnosti nakon udaje.

Preko noći je postala POPULARNA, a onda je NESTALA: Pevačica se udala u TAJNOSTI, živela je život bez SKANDALA,  a evo kako sada izgleda! (FOTO)

Foto: Yotuube/ Hakija Music Channel

Jelena Brocić je stekla neverovatnu slavu devedesetih godina kada je izbacila pesmu "Bele rade" koja je preko noći postala hit.

Republika

Foto: printscreen

Jelena Brocić, pevačica

Pevačica je jako mlada izbacila svoj prvi album, a obzirom da je odrasla pred budnim okom medija Jelena ipak nikada nije imala skandale u karijeri.

Svoj privatni život je držala za sebe, nikada se nije svađala sa kolegama, a mnoge je šokirala kada se 2003. godine udala u tajnosti.

Čačanka se nakon devet godina razvela od svog supruga, a tada je pričala da je ostala u korektnim odnosima sa njim zbog sina Vasilija.

- Moj bivši suprug i ja se sada slažemo bolje nego kada smo bili u braku - rekla je Jelena svojevremeno, i ovo je ujedno bio i jedini komentar što se tiče razvoda.

Jelena se povukla iz javnosti kako bi se posvetila sinu pa tako jedini način da vidimo kada pevačica sada izgleda jeste putem društvenih mreža, a mnogi su u šoku kada saznaju da ona ima 46. godina, piše Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading