(FOTO/VIDEO) VUČIĆ STIGAO U RAŠKU: Oni su spremni da ruše, mi da gradimo

Autor:

Vesti

20.03.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hiljade građana Raške dočekalo je predsednika Srbije Aleksandar Vučića.

(FOTO/VIDEO) VUČIĆ STIGAO U RAŠKU: Oni su spremni da ruše, mi da gradimo

Foto: Privatna arhiva

Predsednik je ranije bio u Sjenici gde je prisustvovao postavljanju kamena temeljca, kao i svečanom početku radova na deonici auto-puta.

Ristovski je započeo obraćanje sa “živeo Vučić, živela Srbija”.

– Moramo da izađemo na izbore da ostvarimo što veću razliku, jer moramo da pokažemo opoziciji da je razlika ogromna. Oni su spremni da ruše, mi da gradimo, oni su spremni da mrze mi da volimo. Oni su agresivni, mi to nismo – kazao je Ristovski.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

 

– Važni su izbori jer država nije igračka i izbori nisu igra. Došao sam da vam kažem kako vidim budućnost Srbije – kazao je Vučić.

Predsednički kandidat istakao je da će da se rekonstruišu škole jer je svestan koliko je to važno, ne samo za decu, već i za roditelje kojima je bitno da im mališani idu u sređene škole.

Istakao je da se Srbija u poslednje vreme ubrzano gradila i da će da se nastavi sa razvojem.

Vučić se takođe osvrnuo na situaciju u Ukrajini i napomenuo da Bugarska ne želi više ruski gas i da strahuje šta će da se desi i sa nama. Dodao je i da je ista situacija i sa naftom.

– Snašli smo se mi, našli smo nova rešenja, ali je pitanje koliko možemo da izdržimo. Važno je da budemo odgovorni. Razgovaramo o važnim stvarima i drago mi je što ovde vidim i mlade ljude koji žele da znaju da je odgovornost od ogromnog značaja. Mi ne govorimo loše o našim političkim protivnicima, mi želimo da govorimo o delima – kazao je Vučić.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

 

Napomenuo je da će se rešiti problem nezaposlensoti dovođenjem investitora.

– Pred izlazak na binu dobio sam ponudu za brzu saobraćajnicu i rečeno je da ne može da bude ispod milijarde ali ja znam da to znači život za Rašku i za bukvalno svako mesto ovde. Gledaćemo kako to možemo u tri, četiri godine da raspodelimo novac i da dovedemo brzu saobraćajnicu. Važno je da požurimo sa tim jer to je ono što dovodi investitore. Pogledajte, doveli smo dva velika investitora u Valjevo jer smo im pokazali da gradimo brze saobraćajnice – rekao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading